Pozdrav svima, nedavno sam postao vlasnik jedne 307-ce, auto izgleda sjajno, ali na prednjim farovima ima zamucenje s vanjske strane koje se moze osjetiti i pod prstima. U autokuci su mi rekli (auto je kupljen polovan) da, navodno, prvi vlasnik nije skinuo folije s farova, koje su kasnije na njemu i "izgorjele" pa je to razlog ovog zamucenja. Probao sam stvar malo zamaskirati polir pastom, ali ucinak nije bas zadovoljavajuci... Imate li kakav savjet sta da cinim? Okacit cu kasnije i slike da vidite kako to izgleda. Da se razumijemo, pokusat cu bilo sta da mu vratim stari sjaj, ali kupovina novih farova ne dolazi u obzir.
Peugeot 307 - izgorjela folija na prednjim farovima
Collapse
X
-
i meni je to oko folije sumnjivo...... meni se desilo da mi je far zamaglio iznutra,nisam siguran zbog cega se to desilo,ali sam morao da ga zamenim,kupio sam nov,ali sto je najcudnije,kada su mi menjali u Djelmasu,onaj majstor mi je rekao da mi taj far nije francuski,vec italijanski
...,a auto sam kupio u Veranu,nov.... :x :x :x .... aj okaci slike da vidimo...
Comment
-
-
Imas na forumu negde opisano kako se poliraju farovi pa probaj, ne mozes nista da izgubis.
I meni se desavalo da se zamagli far, ali samo skinem onaj poklopac iza fara(gde se menjaju sijalice) i posle 15-20min upaljenih svetlala se odmagli.
Comment
-
-
Pazite, siguran sam da se ne radi o zamagljenju, s vanjske je strane hrapav sloj koji se osjeti pod prstima, veoma male debljine, mozda ni milimetar, samo s gornje povrsine fara, i jednog i drugog. Sa strana zamagljenja nema, samo gornja površina. Nazalost, nisam to uslikao... Ne znam hocu li uskoro stici to uraditi. Kad se nanese neka tekucina, pore i hrapava povrsina privremeno se popune pa to onda lijepo izgleda, ali cim se tecnost osusi, farovi ponovo loše izgledaju...
Comment
-
-
Imas po veoma povoljnim cenama zamenske delove za peugeota na adresi www.yu-lucas.co.yu/www/delovipeug307.htm ja sam kod njih kupio maglenke i branik za peugeot 406 i mogu ti reci da su odlicnog kvaliteta maglenke su mi vec godinu dana na autu bez ikakvih mana. Cena branika u veranu 320E a kod njih 78E i nikakve razlike u kvalitetu branika nisam video kod mog starog koji sam skinu i ovog novog a maglenke samo nemaju peugeot nalepnicuPeugeot klub Srbija
Marketing Manager
Comment
-
-
Originally posted by Nik...ali sto je najcudnije,kada su mi menjali u Djelmasu,onaj majstor mi je rekao da mi taj far nije francuski,vec italijanski...,a auto sam kupio u Veranu,nov....
Ovaj, ne bih da zbunjujem dodatno,ali autoindustrija je izmesana ovih dana. 406ca (moja) ima Bosch farove
Comment
-
-
Originally posted by CikaKureOriginally posted by Nik...ali sto je najcudnije,kada su mi menjali u Djelmasu,onaj majstor mi je rekao da mi taj far nije francuski,vec italijanski...,a auto sam kupio u Veranu,nov....
Ovaj, ne bih da zbunjujem dodatno,ali autoindustrija je izmesana ovih dana. 406ca (moja) ima Bosch farove..,to je cudno,s obzirom da je auto kupljen u salonu....
Comment
-
-
Misljenja sam da je u pitanju ipak neki lepak, ko zna sta je prethodni vlasnik kombinovao.A i pokusao si da poliras pa je zbog toga malo mutnije.Prvi put vidim.
Meni je desni far zamagljen (neprimetno), a i kod mog prijatelja isto. Tako da smatram da je ok, nista mu ne hvali pa i ne diram.
Comment
-
Comment