Imam alfu 33 metalik sive boje i desetak vidljivih ogrebotina kljucem ili sl pa ako postoji neko srestvo za ublazavanje vidljivosti ogrebotina neka mi neko kaze.
da li postoji sredstvo za maskiranje ogrebotina
Collapse
X
-
-
Zavisi od dubine ogrebotina.Ako nisu duboke mozes ih izvuci poliranjem,a ako jesu postoje oni korektori,izgledaju kao flomasteri,pa probaj sa tim!
-
-
-
-
Sve je to privremeno brate, izgleda da je jedino pravo rešenje farbanje dela ili "flekovanje" kod nekog dobrog majstora....naravno ako ti je samo površinski lak oštećen može sve to lepo da se ispolira, medjutim ako je došlo do osnovne boje ili lima nema šanse!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
ma moze, ja sam crne tachkice ok kamenchica zafarbavao sa lakom u pakovanju kao za nokte /body, motip/ koshta oko 250-300dinara i ima ga u boljim farbarama i bolje opremljenim radnjama sa autodelovima, ja sam uzeo u novom sadu u nekoj velikoj perionici i jako se lepo pokazao iako su tachke bile crne tj doshlo do lima malo ishmirglo ali jako precizno da ne proshirim rupu i namazao maltene se ne provaljuje, nisam lud da farbam haubu celu kad ce opet neki kamen da me zezne....Prevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Originally posted by Dutchmanma moze, ja sam crne tachkice ok kamenchica zafarbavao sa lakom u pakovanju kao za nokte /body, motip/ koshta oko 250-300dinara i ima ga u boljim farbarama i bolje opremljenim radnjama sa autodelovima, ja sam uzeo u novom sadu u nekoj velikoj perionici i jako se lepo pokazao iako su tachke bile crne tj doshlo do lima malo ishmirglo ali jako precizno da ne proshirim rupu i namazao maltene se ne provaljuje, nisam LUD da farbam haubu celu kad ce opet neki kamen da me zezne....Power of dreams !!!
Comment
-
-
Ja sam razmišljao da na Hondi ofarbam haubu u onom karbo fazonu....mislim, lepo izgleda a ne mogu da omašim sa bojom!U Sloveniji moji drugari imaju nekakve navlake koje navlače na haubu(oko trećine površine) za vreme zimskih meseci tako da nemaju problema sa oštećenjima od rizle!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment