Prsla soferka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nicolas
    CBC Veteran
    • 17.11.2007
    • 175
    • Beograd

Prsla soferka

Juce mi je naprsla sofersajbna, na strani vozaca odozgo na dole (negde do sredine). Koliko znam ni ne vredi pokusavati reparaciju. A naprslina ce ce svakako prosiriti do kraja. Posto je na strani vozaca, predstavlja rizik, pa bih zeleo to sto pre da resim.
    E sad, ta soferka ima sitne grejace. Voleo bih da stavim takvu istu, ali kada sam cuo razliku u ceni, odustao sam. Pa sam odlucio da stavim obicnu... a opcija za grejanje vetrobranskog stakla na autu, odlazi u penziju
    U glass servisu su mi rekli da je nova (obicn) soferka sa ugradnjom 8000 din. Jel to ok cena, posto prvi put menjam staklo? U drugim servisima cene varijraju i nadole i nagore, ali Glass servis mi je nekako od poverenja.
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

"Popravke, kvarovi, problemi (pomoc)
    Odnosi se na MOTOR tj. pogonski agregat"

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Prebacheno. Samo bez nervoze...
      http://www.bmw.tv

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Cena od 8000 mi deluje ok, s' ozbirom da sam ja platio oko 80 evrica bocno staklo pre nekih godinu dana.Eh sad, jedino ako su cene pale...

Comment

• ScorpiO 696
          CBC Član
          • 02.08.2008
          • 77
          • Novi Sad
          • Scorpio

Cena je ok.
          Ja sam isto grejace stavio u penziju posto cena sa grejacima skoro kao tri te bez grejaca.

Comment

• Vebe Bavaria
            CBC Senator
            • 30.08.2008
            • 237
            • Bg

Zna li neko da mi preporuci neki dobar servis gde kako bih rekao peglaju stakla?..soferka mi igrebana jer mi je brisac ispao na auto putu i napravio neke glupe ogrebotine
            Kbo

Comment

• ntop
              CBC Početnik
              • 15.08.2008
              • 4
              • Beograd

Probaj kod ovih sto stavljaju foliju na stakla. Oni bi trebalo da imaju pastu za poliranje stakala.

Comment

Working...
              X