Nosači za zvučnike za Stilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Nosači za zvučnike za Stilo

Gde da kupim?

Uzeo sam par Magnata 216, i verovatno bih uzeo još jedan za napred, međutim ne mogu da se ušrafe. Našao sam na netu da postoje nosači.

I na kraju krajeva - da li da se uopšte bavim ovim il' da se manem ćorava posla. Učvrstio sam zadnje zvučnike i oplatu, i čini mi se da više nemam problema sa krčanjem. Ne želim da dođem u situaciju da sam sad turio zvučnike, pa da ih muzika ne tera adekvatno dobro, pa da mora da se tura pojačalo... Dobiću nervni slom, zapravo muzikom i nisam bio nezadovoljan, ja to slušam dosta tiho.

BTW, hoće neko Magnate 216 za 3500 dindži? Račun, 3g garancija, sve kako treba, i rešeno pitanje adaptera.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Ako si već pronašao rešenje problema podeli ga sa svima, to je svrha ovog foruma, a ne da tražiš da se tema obriše, ti si svoj problem rešio i baš te briga...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Aha, zamenio sam zvučnike za mobilni, 2 mikroSD kartice od giga (jednu sam prodao, imam još jednu za 499din, ili menjam za veću SD) i jedan komplet punjivih Triax 2800mAh AA baterija u Tehnomaniji.

Nadam se da će biti od velike koristi svima koji ubuduće planiraju slične egzibicije. Fabrički zvučnici sviraju nikad bolje otkad sam tapacirunge i zvučnike muški dotegao.

Comment

Working...
        X