Interesuje me kako oprati nebo a da se isto pritom ne odlepi,da li postoji neko posebno sredstvo ili moze samo sapunicom?hvala unapred
kako oprati "nebo"
Collapse
X
-
Imas na OMV-u sprej za ciscenje, oko 500 dinara je, a proizvodi ga sonax.. Spakovano je u boci kao tecnost za pranje stakala sa pumpicom, providno je sa zelenom etiketom.
Inace, za nebo mozes da uzmes i bilo koje sredstvo za "suvo" pranje."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
-
-
Ok,bitno da si ti to zavrsio ali mislim da je to najbolje kad se napravi dobra samponica od auto sampona i uzme se onaj plasticni dzak od krompira i sa njime se istrlja!
Ja sam tako prao i prezadovoljan sam,seljacka varijanta ali izuva sitnu prljavstinu e jedino bi bilo dobro da izmisle neko sredstvo za vakumiranje kako bih mogao sitne talase-ulubljenja od zenskih stikli po nebu da ispeglamVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ako moze u srbiji da se nadje onda meguiar's all purpose cleaner. razblaziti destilovanom vodom u odnosu 1:10, naprskati nebo tim blagim rastvorom i trljati mikrofiber krpama uz redovno ispiranje istih u cistoj vodi. ako je bas mnogo strokavo onda moze i da se protrlja i cetkom za enterijere pa nastavi tim mikrofiberima. Nakon ovoga ima da izadje kao iz fabrike.
Jedna od alternativa megs-u je i bilo koji sampon za enterijer auta tipa auto glym, arexons, sonax, ali je ipak megs po meni najbolji.
pozdrav svima
igor
Comment
-
-
Da li ta sredstva rastvaraju/skidaju i mrlje od tektana? Bio mi je auto kod limara....i ne znam kako je uspeo, ali pajser mi je isprskao nebo sa tektanom, znaci ima puno sitnih crnih tackica. Probao sam ocistiti sa Turtle wax dry cleanerom za enterijer ali nece da sidje s tim,trljao sam ko sivonja i nista. Mislim sedista, tapacirung ocisti super, ne ostane nijedna mrlja.
Inace nebo mi je onako malo 'rapavo, od nekog valjda gumiranog materijala ili cega vec. Probao sam i sa alkoholom i medicinskim benzinom ali bez uspeha...
Comment
-
-
Probaj sa Axel sgraso,tako nesto se zove,zute je boje tecnost...
Skida skoro sve kao blesav
Comment
-
-
Comment
-
Comment