Uzmi lepo vanis za suvo pranje tepiha i postupi po priloženom uputstvu.
kako oprati "nebo"
Collapse
X
-
Originally posted by MagusUpravo sam probao taj axel sgrasso ali ne pomaze...nimalo nije skinulo..
Comment
-
-
Nisu mrlje od ulja vec od tektana(puno sitnih crnih tackica), a kako je dospelo tamo nemam pojma...majstor je verovatno sebi glavu tektirao, pajser.
Nebo mi je od nekog ne znam ni ja kakvog materijala, nesto gumeno ili tako nesto...onako skroz 'rapavo', zato i ne mogu da ocistim verovatno...jer su se te "kapljice" tektana ulepile u te 'pore' tj rupice u materijalu. Treba da nadjem nesto sto ce da rastvori to...
Inace sve ostalo super cisti taj axel, za svaku preporuku je.
Comment
-
-
Ako je gumeno, onda definitivno feri!
Napravi rastvor i uzmi četkicu za zube i trljaj. Posle sve još jednom sunđerom i ne odustaj
Ne zaboravi da dobro ispereš deterdžent, jer će kasnije samo skupljati (kao lepak) prljavštinu."zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Onda ne mogu da zamislim od čega su te tačkice.
Predpostavljam da bi neki razređivač samo pojeo nebo
Možda možeš da oguliš tu prljavštinu, feri bi trebao da je to koliko-toliko rastvorio. Možda možeš da je skineš čeličnom mrežicom kojim se pere suđe, a da ne oštetiš materijal?"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Tackice su od tektana(drugi naziv ne znam za to), koji se koristi za zastitu dna automobila. To je ona crna smolasta, lepljiva stvar.
Ako nije sislo cetkom, onda ce zicom za posudje jos manje..
Axel i fairy nisu nimalo rastvorili to dok je medicinski bezin koliko toliko rastvorio na pojedinim mestima ali sam potrosio celu malu bocicu za to...tako da sam batalio.
Jedino nisam probao nitro razredjivacem, samo ne znam da li bi to nagrizlo nebo ili ne.
Comment
-
Comment