fiat bravo tuning&styling

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SRKI87
    CBC Član
    • 13.08.2008
    • 13
    • Novi sad

fiat bravo tuning&styling

e ovako...
    Imam fiat bravo 1.6 16 v 99. godiste i interesuje me da li mogu da stavim felne od 17 inca,a da ne moram nista da prepravljam na autu.inace auto je spusten za 30 milimetara.Koliko bi me kostale polovne fabricke felne od stila 17 inca?Ja mislim da na te felne idu gume 205 sirine.
  • BokiRS
    CBC Veteran
    • 20.06.2008
    • 174
    • Beograd

Trebalo bi da mozes.Te felne su bile u oglasima na forumu,mislim da su bili 600 eura sa sve gumama
    ne moze brze,jurimo 30

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

Re: fiat bravo tuning&styling

Originally posted by SRKI87
      e ovako...
      Imam fiat bravo 1.6 16 v 99. godiste i interesuje me da li mogu da stavim felne od 17 inca,a da ne moram nista da prepravljam na autu.inace auto je spusten za 30 milimetara.Koliko bi me kostale polovne fabricke felne od stila 17 inca?Ja mislim da na te felne idu gume 205 sirine.
      Na Stilove 17-ce idu 215/45
      Na 16-ce idu 205/55

Polovne mogu da koštaju od 250 eura [ samo jedan čovek ih je kupio po toj ceni ], pa i 200 eura skuplje od toga...sve zavisi u kakvom su stanju, i zašto ih prodaje bivši vlasnik...
      Ovo sve bez guma...

Video sam Bravo HGT sa Stilovim 17-cama, ali on i ima šira krila u odnosu na 1.6, tako da ne znam koliko izmena bi morao da radiš, jer ti je autio već spušten za 3 cm...
      Profil za širinu 215 je ionako 45, tako da tu nemaš mnogo gde da dodatno uštediš na visini...

Comment

• SRKI87
        CBC Član
        • 13.08.2008
        • 13
        • Novi sad

hvala ljudi

Comment

• Deki
          CBC Senator XXL
          • 18.02.2005
          • 307
          • Beograd

Nemoj stavljati nista vece od 16"
          A ako budes isao na 16" onda neka to bude 195/45.
          Sve sire od 195 ce uciniti tvoj auto startuje jako sporo tj ko baba.

Comment

• SRKI87
            CBC Član
            • 13.08.2008
            • 13
            • Novi sad

Razmisljao sam da ipak stavim 16-ke,ali sada sam potrosio pare na muziku tako da ce felne doci na red malo kasnije Jel neko zna gde se u Novom sadu mogu naci felne?Ja sam bio u temerinskoj u par radnji i u jednoj iza miseluka.Da vidim gde jos mogu da nadjem felne.

Comment

• yoopie
              CBC Član
              • 21.05.2008
              • 86
              • Novi Beograd

Re: fiat bravo tuning&styling

Originally posted by neshaoct
              Video sam Bravo HGT sa Stilovim 17-cama, ali on i ima šira krila u odnosu na 1.6, tako da ne znam koliko izmena bi morao da radiš, jer ti je autio već spušten za 3 cm...
              Koliko si siguran u ovo? Ja sam ubeđen da sem veznog lima nema razlike. Inače i moj predlog za 16" na Bravo, sve preko toga realno nije za svakodnevnu vožnju. Pošto je auto već spušten, neće delovati "ružnije" nego 17" a i gume su jeftinije.
              Stoka iz Bloka

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

...šira su...
                Baš je skoro bio na okupljanju dečko sa Bravom HGT koji je imao neki udes, pa je stavio krila od Maree...Pasovala su bez problema...
                A inače, izvadio je 2.0 20v, i ubacio unutra benzinac iz Lancie 2.4...

Comment

• yoopie
                  CBC Član
                  • 21.05.2008
                  • 86
                  • Novi Beograd

Svaki dan naučim nešto novo . Da ne misliš možda na dečka sa zelenkastim HGT-om? K&N, Remus itd... Zaboravio sam nick čoveku

update: greška, sad ga video u oglasima.
                  Stoka iz Bloka

Comment

• SRKI87
                    CBC Član
                    • 13.08.2008
                    • 13
                    • Novi sad

Koliko bi me kostao fiatov motor od hgt-a,ili mozda 1.8 16v?Ja sam cuo da se motor moze nabaviti za 350 e,a da je kompjuter mnogo skuplji,pa me interesuje da li je to tako.Inace moj bravo je presao 160000 km pa sa mislio da mu ubacim nov motor kada doguram do 200000 km.Za koliko je veca potrosnja hgt-a od 1.6 16v?

Comment

Working...
                    X