koliku proviziju uzimaju ......
ja sad jurim jednog ortaka iz Nemačke da mi donese to kad sledeći put bude dolazio
inače nisu mi još odgovorili da li šalju za Srbiju
Samo u tabli se nalaze SMDiode a na ostalim mestima su obicne sijalice od 12v, 5w ubodne, a boja se regulise pomocu crvene folije koja se nalazi ispred sijalica.
oni ti uzimaju 20% od cene proizvoda e sad zavisi od velicine paketa prevoz avionom ti je 10e po kg na primer patike sa kutijom koje nemaju ni 600g racunaju 2kg gledaju i gabarite i i kad to stigne placas carinu,porez, i speditera cija ti cena opet zavisi od troskova pre dolaska u zemlju i kad kupujes sa ebay bitno ti je da pogledas selere,ocenu od prodavca od samog sajta jer to ti je bitno jer ebey nije firma nego obicni internet oglasi da te nepopale za lovu u principu ako se to i desi e ducan vraca nesto kesa ne znam tacno koliko ako te nesto vise interesuje pisi na pp objasnicu ti da i placas odmah pri narucivanju i onda cekas u 99% slucajeva na kraju ispadne ok sa e bay nista se nesalje u srbiju moras da ides preko posrednika
prvo izvinjenje jer se jos uvek nisam predstavio ali uradicu to uskoro
Posto vidim da pominjete ugradnju plavog osvetljenja u auto, i pominjete lika iz Sremskih odreda, samo da vam kazem da sam ja kod njega uradio plavo osvetljenje za svog Punta. Kostalo je 40e i sasvim sam zadovoljan rezultatom. Evo postavicu vam par slika da vidite kako to izgleda.
Comment