He, he, evo i ja bih zeleo da se uclanim u klub asfaltiranih automobila!!!! Salim se,ali i meni se isto delsilo na puntu. Ja sam cak ispratio kompletne radove asfalta od Mladenovca do Beograda preko Avale,posto sam tuda isao 2 godine na posao,svakodnevno! Inace meni su se pojavile te crne tackice samo napred kod znaka na haubi,sreca moja. Od tada vec 2 godine pokusavam na razne nacine da skinem to ali neuspesno. Tako da znas da ima jos "asfaltiranih auta"!
Pozdrav i javi sta si uradio!!!
polako, prvo vidi kod drugara. Taj proces iziskuje strpljenje, a kad njega ponestane tu je uvek šmirgla Ali ne verujem da ćeš morati biti toliko radikalan.
Neverovatno ali istinito! Crne tackice od sveze postavljenog asvalta kojih je najvise bilo na pragovima i na vratima ispod lajsne iza prednjih tockova, kao i iza zadnjih tockova, sam uspeo da skinem obicnim vlaznim maramicama! Kasnije sam isto probao i sa ostalim tackicama koje se nisu mogle oprati i skinuti! Ne znam da li je ovo pametno resenje ali ja nisam primetio nikakva ostecenja niti ogrebotine niti rezove na laku posle "brisanja"! Resenje krajnje efikasno!
resenje za vas problem!
ima da se pazari 3M proizvod koji je kao plastelin i koristi se za uklanjanje skorelih musica, asvalta itd.Napisacu vam sutra serijski broj proizvoda pa ga potrazite!
Trebacete da se udruzite i da dvojica trojica podele jedan komad obzirom da je malo zesca cifra istog oko 40 evrova!
Pogledajte takav proizvod iz Megvajers asortimana imaju ga i oni!
Maloprodaja je u Gangland-u!
Comment