promenio bih sijalice na postojecim fabrickim farovima, da bih dobio onaj jaci sjaj kao kod ksenonskih. pa me interesuje dali neko ima iskustva sa tim..koje staviti i gde kupiti!?
U napred hvala
Da bi dobio jaci sjaj kao kod ksenonskih, treba da stavis ksenonski kit
Da bi dobio malo jaci sjaj od sadasnjeg, treba da stavis Osram Nightbreaker sijalice, ali to je daleko od ksenona.
Da bi bilo sta od toga uradio, moras prvo da skines svoje sijalice i vidis koje koristis, posto Punto 2 dolazi sa razlicitim sijalicama. Kod mene je na primer H1, kod nekih H7...
Uh,ja sam totalno nezadovoljan Nightbreaker sijalicama.Svetle pomalo zuckasto.Drug ima CoolBlue i cini mi se da daju vise belu svetlost.Kod Nightbreaker-a jedan deo sijalice nije plav dok su CoolBlue skroz plave pa verovatno zbog toga.Inace nijansa te plave boje je ista.
OK. znaci pretpostavljam da je varijanta sa ksenonskim kitom skupa pa mi ostaje ova druga ali bih morao da proverim koji model sijalice mi ide. Bio sam u servisu i rekoshe mi da mi idu sijalice H1 H7?! a kada sam bio u prodavnici da vidim imaju li te sijalice lik mi je rekao da je H1 sijalica ya poziciju a H7 ova druga...??! ja nisam neki strucnjak pa ne znam... a u geng landu sam nashao neke H7 1600dindzi H1 900..ne mogu da se setim koja je marka ali znam da su skroz plave!! P.S jel to ok cena ili ima negde jeftinije!?
HVALA na prethodnim odgovorima...
Nisam te bas razumeo, sta su ti rekli u servisu? Kako H1 za pozicije, to ne moze. Verovatno su ti kratka H1, a duga H7. U Metrou su Osram Nightbreaker H1 oko 530din komad, a H7 su 913 din. Imaju i Osram CoolBlue, ali nisam gledao cenu.
Znam da vam necu pomoci sa mojim odgovorom ali ja sam pre nedelju dana ugradio xenone razlika je ko nebo i zemlja, a umao sam NB pre i sijale u super dok nisam stavio xenone, ako ti nije skupo kupi xenone progledaces i svako ko misli da ima dobre sijalice uverice se kako gresi.
Poredjenja radi moj ortak ima mazdu novu sa socivom ali sa fabrickim sijalicama i ja kad sam seo u njegov auto ranjie u odnosu na mojs sijalice ubijaju, ali prekljuce ja reko ajde da sad sednem kod njega i stavimo auto do auta i upalimo svetla izadjem iz mog sednem u njegov i nista ne vidim.
Znam da nisam pomogao mozda jedino ako se odlucis za xenon kit progledaces.
Pozz
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
@chikavili: Dosta ti je zavucena sijalica za poziciju i ali ima kao neki produzetak, stapic, za koji je povezana. Dakle, zavuces lepo saku u far, duboko, pa ces napipati. Za detaljnija uputstva kontaktiraj Vukasina ( punto 1.8 hgt) mi smo kod njega menjali pa znamo. I zna on i koja je pozicija.
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment