Postavljanje hrom lajsni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sp0k
    CBC Član
    • 25.06.2007
    • 20
    • Banja Luka

Postavljanje hrom lajsni

Vozim octaviu '03 g.p.,
    Posto je auto crno, cini mi se da bi fino mogle stati hrom lajsne, nesto kao na ovom passatu

Prvo, da li bi izgledalo kao kiceraj na Skodilaku, takodje je crna. Drugo, koliko dobro se to moze uraditi, da izgleda 'pristojno'. Kontam kasnije mozda staviti u llumar, meni se cini da bi fino izgledalo.

Ako neko ima sliku koje octavije (03.g.p, ta serija), sa lajsnama, da posta ovde.

Molio bih sto vise odgovara, prvenstveno zbog toga jer ne zelim da mi ispadne neki kiceraj na autu.
  • Pekar
    CBC Član
    • 15.11.2007
    • 95
    • Beograd

imas na bubanj potoku satro-hrom traku, dobra je,nije skupa.

Comment

• Sp0k
      CBC Član
      • 25.06.2007
      • 20
      • Banja Luka

Da idem do bubanj potoka, ne bi mi se isplatilo, zbog goriva .
      Ni u BL nisu mnogo skupe.

Interesuje me da li bi izgledalo kao kiceraj, i koliko dobro se mogu postaviti, tj. da legnu kako treba u potpunosti.

Comment

• gt nebojsa
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 348
        • Preljina,Cacak

Te samolepive hrom lajsne su cisto sr.nje.Brzo ce da se oljuste.Ja sam na Feliciji lepio na rebra na masci/grilu,i to na lepak,jer sa onom bezveznom trakom koja je na njima ne mozes nikako da namestis lepo.I uklopilo se solidno,jer su rebra niza od okvira.Mada su glupe trake debele bar 3mm. Oljustio se "hrom" sa lajsni posle 2 meseca...doduse,bila je zima.
        Stavio covek na A4 B6 oko prozora,vidi se sa kilometar da je pijac-styling...
        Bolje vidi ako ima nesto tipa Milotec,MHV,itd...Znam da imaju obloge za retrovizore,brave,...cak i alu look za Skodu (proizvodjac Milotec).Firma u CA prodaje te sitnice- Botta.Ne znam adrese napamet,googlaj malo...
        Toyota Čačak

Comment

Working...
        X