Kederi na prozorima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pekar
    CBC Član
    • 15.11.2007
    • 95
    • Beograd

Kederi na prozorima

Znaci,problem je u kederima prozora.Auto KIA sephia. Slikacu sutra kedere,da vidite kako izgleda, ja licno sam takve samo na ovom autu video. Izgleda da je to kijin patent Problem je sledeci: cim se predje 100km/h buka strujanja vazduha kroz keder je nepodnosljiva, jer ne dihtuju dobro. Znaci, ne pustaju vodu,samo mnoooogo suste. Danas sam nesto budzio,ubacivao neku gumu unutra, mazao ih glicerinom. Malo je bolje sada, ali i dalje nije kao sto treba. Pitanje za sve vas: Kako da resim taj problem, da li ima neko ko to lije po porudzbini, i da li neko ume da resi taj problem?Da li mozda ima negde da se kupi to, posto nisam nigde video. Inace, danas sam na istom autu uspesno resio problem prodiranja vode u gepek,sve se skupljalo u udubljenu rezervnog tocka. Kupio lepo keder za astru, original GM,koji je neuporedivo boljeg kvaliteta od onog kijinog deblji je i veci i od mekse i kvalitetnije gume, i zamenio, odsekao visak, i to je to! sad je sve suvo unutra, polivao sam crevetom, nije proslo
Working...
X