Molm Vas da mi kazete gde u NS da zatamnim stakla na autu.
zatamnjena stakla
Collapse
X
-
poz
imaš u dole vidićeš slike kako je odradjeno, u pitanju su Lummar folije i dobijaš za njih atest iz Vinče i 2 godine garancije
ako si zainteresovan, javi pa ću ti poslati broj od tog lika što ih radi da ga ne reklamiram ovde
Comment
-
-
da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde. citao sam dosta o zatamnjivanju stakala na ovom forumu i video sam da uglavnom zatamnjujete pomocu folija. interesuje me da li ima neki drugi nacin zatamnjivanja i koliko to otprilike kosta. da li se ispalati dati vise para ili folija ostaje najbolji izbor.
Comment
-
-
Zaboravi druge nacine zatamnjivanja, folija je keva.
E ako si za neku jeftiniju varijantu onda kupish folije u Gang-landu i jedan decko ovde sa foruma ti ugradi jeftinije nego u servisu, tek da nije za dzabe.
Ako hocesh profi varijantu sa garancijom onda imash na primer ovako neshto:
Black Glass je specijalizovani servis za zatamnjivanje stakala kao i ugradnju termoizolacionih folija. Black Glass je počeo sa radom 2006. a danas je lider u ugradnji folija.
Sun Control doo - servis za zatamnjivanje stakala i veleprodaju folija sa licencom Agencije za bezbednost saobracaja.
Pre nego shto odlucish bilo shta procitaj ovu temu obavezno.
Cannonballforums är din kompletta hälsosida som täcker allt från hälsa och träning till mode. Få inspiration och tips för en bättre livsstil.
Toliko od mene.Masa, samo masa, masa je MAMA!!!
Comment
-
-
Danas na tehnickom :sipuga
Stigao neki papir iz MUP da vozila sa nefabricki zatamnjenim staklima koja nemaju homologaciju (ono E na staklu) ili atest na foliju i ugradnju, ne mogu da prodju tehnicki pregled.
Obisao sam nekoliko tehnickih pregleda u NS, i svi su me vratili odmah sa vrata, i na kraju sam kod druga zavrsio posao ali sam ostao duzan da mu u ponedeljak odnesem fotokopiju atesta, posto mi je lik koji je ugradjivao folije (u pitanju su Llumar) uzeo podatke i rekao da ce u ponedeljak biti gotov papir.
Da li neko zna o cemu se radi? Sta je to novo u zakonu, a nije ga bilo do sada? 3 godine se vozim ovako i niko ni rec nije rekao, pa sam malo zatecen.....Da li da spremam spahtlu za struganje ili da se opustim?
A na sajtu AMSS sam video da u CG nisu dozvoljena ama bas nikakva zatamnjenja i da ce sva takva vozila odmah biti iskljucena iz saobracaja i da ce im se oduzeti tablice!
Comment
-
-
Morao sam opet da idem do njih da mi to srede, a i nakon toga mi ne rade 2 grejača.
Comment
-
Comment