Juče sam video kola i moje utiske koje sam rekao Oktopodu preneću i ovde po njegovoj želji.
Kola sijaju ko pasja mu*a na mesečini i to stoji, ALI kada se priđe vidi se dosta stvari koje su mogle da se odrade da bi to bilo to. Na limariji ima dosta tragova kamenčića koje majstor nije ni predložio da sredi, što je po meni normalno. Trebao je da kaže ili spomene da Oktopod uradi boju i donese mu je koju bi ovaj nanosio na sitne rezove i te rupice. Druga stvar koju sam primetio je magla, koja je nastala od ranijeg farbanja jednog dela auta. Majstor je nije ni pipnuo šmirglom (niti je spomenuo). Dakle nije samo fora preći mašinom i gotovo.
Ok, sistem jeste koliko para toliko muzike ali je majstor je trebao da napomene: ovo ti je ovo, ovde je ono, ovo možemo ovako i onda cenu u rasponu da napravi. Realno 50 E je malo da se to sve radi jer proces traje bar dva dana, zbog sušenja boje i eventualno filera pa onda tek poliranje.
Što se tiče poliranja generalno malo mu je ostavio holograma. Na desnoj strani koja je bila okrenuta suncu, video sam samo na 2 mesta holograme a drugu stranu koja je bila u ladu je prekinula anegdota koju imate u off topiku
Ostala je paukove mreže koja je možda nanesena i kasnijim prenjem kola od strane Oktopoda -mada teško, jer se vidi na krovu da ima dosta paukove mreže nastale Oktopodovim pranjem kola sa kuhinjskim sunđerom -gruba strana. Dakle majstor nije to skinuo do kraja, ali jeste poboljšao ssituaciju. Oktopod kaže da je sada odlično kako je izgledao pre-što verujem jer sam viđeao kola posle takvog ribanja.
Posle one frke sa mojim kolima nismo ni imali vremena da pregledamo kola do kraja jer smo morali da žurimo svako na svoju stranu. Htedoh da još da zarotiramo kola prema suncu ali...drugi put ćemo. Taman da probam taj šestobrzinac.
Nisam mu zagledao kola u prethodnom stanju pa ne mogu da kažem koliki je napredak. Definitivno jeste ali koliki, to najbolje Oktopod zna. Pogotovo krov
Potpuno si upravu i dogovorili smo se da ćemo to i da uradimo. Ja lično se jbg. Toliko sam zauzet da ne mogu da ti opišem, ustvari oću kad se budemo upoznali
Comment