Tipo i vrata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojsa
    CBC Član
    • 21.01.2008
    • 11
    • Beograd, Cukaricka Padina

Tipo i vrata?

Da li neko zna da li to uopste da radim sam ili da ga negde teram na servis i gde bi to tacno trebao.
    Neko vreme mi nije radilo otvaranje zadnjih levih vrata iznutra, a sada ne mogu ni suvozaceva iznutra da otvorim, tako da sad vec nervira....

Poz i unapred hvala,
    bojsa
  • boki1982
    Banovan
    • 16.03.2008
    • 273
    • Beograd
    • Fiat stilo JTD

ako znas uradi sam, ako mislis da mozda znas vozi u servis

Comment

• bojsa
      CBC Član
      • 21.01.2008
      • 11

tnx za savet, i mislio sam da cu dobiti takav odgovor...

znas li mozda gde bih trebao da ga oteram za ovakvu vrstu problema, sumnjam da bi se klasican mehanicar zezao sa ovakvom vrstom problema...

Comment

• boki1982
        Banovan
        • 16.03.2008
        • 273
        • Beograd
        • Fiat stilo JTD

u principu nemas negde odredjeno gde bi mogao da ga odvezes bas za brave mislim da bi trebao da probas prvo tamo gde odrzavas auto

Comment

• bojsa
          CBC Član
          • 21.01.2008
          • 11

Da bas je taj fazon...
          Bas cu pogledati, samo me zanima koliko je tesko skinuti tapacirung, i da li treba biti mnogo oprezan posto kapiram da zabice koje ga drze su verovatno od plastike i verovatno stare kao i sam auto sto znaci da postoji mogucnost da se dezintegrisu pri najmenjem naprezanju?

Comment

• mirko
            CBC Senator
            • 18.05.2006
            • 202
            • Prokuplje

skidao sam par puta te tapacire i nije teško uopšte kao i na bilo kojim drugim kolima samo ako znaš šta radiš.
            na dnu vrata na onoj pregradi imaš gomilu šrafova koje moraš poskidati. pa onda onaj rukohvat na vratima ima dva velika šrafa kad skineš onu plastiku koja ide preko, otkačiš polako žice podizača ako imaš i otkačiš šrafcigerom onu plastiku iza ručke za otvaranje i to je to.
            Imaš posle još samo tri velika žuta tipla u gornjem delu koja se malo jače drže ali uz pomoć većeg šrafcigera sve se reši.
            ako polomiš neki uvek možeš da koristiš nove od Yuga ja ih imam gomilu u rezervi
            moguće je da se otkačila ona žica inutra a moguće je i da si polomio neki od plastičnih delova za koji se drži

za zadnja vrata proveri da ti nije aktivirana ona zaštita za decu pa ne može da se otvori iznutra

pozz
            'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• bojsa
              CBC Član
              • 21.01.2008
              • 11

Ok, hvala puno za info, sad mi je daleko jasnije, iako i dalje ne znam tacno u sta se upustam, ali boze moj, mora da se nesto uradi i po prvi put, ako ne onda kod majstora
              Javljam sta sam uradio...

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Kad vec resavas (a resices sigurno) nije lose da podmazes sve pomicne delove grafitnom mascu ili necim slicnim. Cisto da se smanji trenje
                Originally posted by Valent Vudriga
                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

Working...
                X