prepravka haube

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SRKI87
    CBC Član
    • 13.08.2008
    • 13
    • Novi sad

prepravka haube

Neko jako pametan mi je udario auto na parkingu i sada moram kod limara Kad vec idem tamo,hteo bi i da malo produzim haubu,da bude bad look.E sad,zatvorio bi onaj usisnik za vazduh izmedju farova,ali koliko sam video on je jako visoko u odnosu na otvor tako da mi deluje kao i da nije neophodan za dotok vazduha.Da li ce to smetati ako se zatvori?Inace auto je fiat bravo 1.6 16v
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Taj otvor ne hladi kiler,on hrani motor vazduhom.Trebace ti preusmerenje vazduha ili KN filter.
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• lukag
      CBC Član
      • 21.12.2007
      • 23
      • Beograd

ako imas plin sigurno nece jer ga plinadzije zatvaraju a i na benzin nepravi problem

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

Ovako hoćeš da uradiš ?

Comment

• SRKI87
          CBC Član
          • 13.08.2008
          • 13
          • Novi sad

I sto kao sto je ovaj zeleni bravo samo bih jos malo spustio preko farova,onako koso da izgleda opako p.s. lepo izgleda taj zeleni bravo

Ovaj branik stize uskoro

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

..ako si već naručio taj branik, onda je kasno za bilo kakavu priču...
            Meni se ne sviđa, previše je za Bravo...Videćeš kako to izgleda uživo...
            Uostalom, pogledaj ostatak tog Brava sa slike, sa ''radovima'' na haubi, valjda i pozadi ima spojler koji pitaj Boga čemu služi, itd...itd...
            Tipičan styling auto...i ništa više od toga...

Evo još par slika žutog...

Preostale fotografija možeš pogledati na :
            http://s98.photobucket.com/albums/l242/ ... 8_09_2008/

slideshow
            http://s98.photobucket.com/albums/l242/ ... =slideshow

Comment

• SRKI87
              CBC Član
              • 13.08.2008
              • 13
              • Novi sad

Nisam jos narucio taj branik a ni haubu ne bih radio bas kao sto je na slici.Ne bih bas toliko spustao naubu a te otvore koji si na svici ne bi ni stavljao.Mozda deluje malo kao neki tipican styling ali nisam nasao nista sto bi mi se 100% svidjalo.Pregledao sam stvarno mnoge sajtove i ovo mi je nekako najblize onoga sto mi se svidja.Ako neko ima neke preporuke,dobro dosle si.

Comment

Working...
              X