HORRIBLE body shop experience - details inside. 350z ruined
Collapse
X
-
Sad cu neshta da kazhem i to po cenu da me neki shvate pogreshno
Shta je ovaj trazhio - to je i dobio.
Jbg, ko ga je terao da radi styling na autu, 350z je vizuelno jedan od lepshih kupea, sve shto je trebalo da ima "na sebi" to je i dobio - ali u Nissanovoj fabrici. Sad je kao ovaj provalio gde je kompletan Nissan omanuo, pa je kao hteo da sredjuje shta ne valja... Ja apsolutno razumem poentu stylinga, ali to treba recimo mom autu i na jedno 90% automobila chlanova ovog foruma. ALI, styling na 350z je teshko pro*eravanje i zato kazhem da mi ovog nije zhao. Zhao mi je auta, ali vlasnika nije.
I josh jedna stvar - sve i da su namere vlasnika opravdane iz nekog razloga, onda je valjda prvo trebalo dooobro da se raspita gde i kako to da odradi, a ne da utrchi u prvu "tuning styling" radionicu na koju je naishao. Da se iole radi o nekoj normalnoj radionici ne bi mu uradili ovo shto su uradili, ali ja za ovo prvo krivim njega pa onda njih. Ovo shto se desilo ne odslikava samo neznanje i amaterizam tih likova iz radionice, nego pre svega nemaran i bahat odnos vlasnika prema ovom autu, jer da je voleo 350z kao shto polovina od nas ovde voli svoj auto, o njemu bi se pobrinuo mnogo bolje.
Auto u svakom sluchaju zhalim, ali ovce su uvek bile za shishanje...
Comment
-
-
Hmmm
California
+
Nedojebano derle [sudeci po nicku CrimsonRocket]
+
Tata uzeo auto?
+
Klinac ga oterao u prvi body shop poshto je pre toga igrao NFS ili gledao F'n'F?
+
Hteo da prodje jeftino?
Nissan 350z i nema neku cifru u US gledajuci na strandard pogotovo u Kaliforniji.
Nikakvi kompleksi sa moje strane, nije mi ga zao, dechko je retard.
Comment
-
-
@ madic, ne zhelim da ti uskracujem pravo da zhalish ovu ovcuali opet kazhem da je sve ovo njegova krivica i njegov izbor, on je uzrok, sve drugo su posledice. Meni je zhao unishtenog auta kao posledice njegove gluposti, ali mi njega kao osobe nije zhao jer ne vidim razloga a i nemam toliko slobodnog vremena
Chovek je svojom gluposhcu i nizom greshaka koje je napravio unishtio auto od nemam pojma koliko desetina hiljada evra ili chega vec, sa velikom dozom neodgovornosti i bahatosti se ophodio prema autu o kojem milioni mogu samo da chitaju na internetu i da gledaju slike poput ovih, i josh je na kraju javno obelodanio niz gluposti koje je napravio sa sve objashenjenjem da i drugi ne ponove to isto. Jer, pobogu, ima milliona drugih koji imaju 350z i koji su spremni da urade styling u nekoj radionici za koju niko nije chuo, chije bar neke "radove" nije niko video, o chijoj reputaciji se nishta ne zna, koja nema chak ni internet adresu, chiji vlasnik ima konstantna trovanja hranom i sa kojim se jedino mozhe razgovarati putem instant messenger-a.Ja u takvu radionicu i takvom "majstoru" ne bih prishao ni na kilometar u radijusu, a kamoli ostavio jedan ovakav auto na poverenje. Nije ni chudo shto je dobio drvene podloshke, ko "proguta" sve ovo i pored svega doveze auto u ovaj i ovakav servis - nishta bolje nije ni zasluzhio od drveta, ali u obliku podeblje motke, i to malo za*rane
Shta vishe reci o jednom ovakvom vlasniku koji zapochne styling na autu tako shto pre svega kupi pogreshan kita onda auto sa pogreshnim kitom odveze kod Mike-a koji muchi hronichnu muku sa dijarejom i ima radionicu za koju niko nije chuo i chija internet adresa samo shto nije...
Niko normalan i ko voli svoj auto ne bi napravio ovakav splet i seriju pogreshnih poteza i propusta. Niko odgovoran i svestan ne bi se tako nonshalantno ophodio prema jednom ovakvom automobilu i znao bi mnogo bolje kako da se brine o njemu kao ne samo delu lichne svojine nego i nechemu vishe od toga. Vidim, chlan je foruma poznavalaca i zaljubljenika u 350z, ali iz ove njegove priche mogu da zakljuchim da mu nije mesto na tom forumu ni iz jednog od ta dva razloga
Ono shto iz ove priche mogu da zakljuchim je da se radi o nekom tatinom ili maminom sinu koji je dobio 350z za 16. rodjendan zajedno sa vozachkom dozvolom, jer ovo shto je on uradio mozhe samo da bude delo nekog neodgovornog i "besnog" derishta. A takvi nisu za zhaljenje...
...nego za shishanje...
@ Milosh: preteche meApsolutno se slazhem sa svim!
Comment
-
-
Pa kad izvlachish iz konteksta naravno da cesh svashta prochitati
Niko nije zasluzio njegovu sudbinu, ali da klinac ima iole malo mozga umesto para, pazio bi shta radi, umesto shto kuka po forumima.
Mene bi iskreno bilo blam da kachim svoju neodgovornost prema autu.
Comment
-
-
Ja priznajem da nisam, ovaj crimson postuje shtetu koja je nachinjena njegovom prijatelju od lika [tj on nije vlasnik z]
Sa druge strane ovo mi nije jasno.
$750 was the total price paid for this garbage.
Jel' to tebi normalno dati tu kolichinu novca za ceo bodi kit?
Comment
-
-
heh nije to ceo problem...
ali ideja coveka koji ima "servis", "radionicu" ili bilo sta trece da ono uradi sa kolima...
mislim ja licno ne razumem da neko otvori radnju za automobile moze ono da uradi... da je jedan put u zivotu prosao pored automobila sa spojlerima, body kitom ili nesto shvatio bi da se to tako ne radi...
ja samo ne kapiram da li je ovo zajebancija ili ima stvarno retarda na svetu... a jos manje kapiram da je ako je ovo stvarno neko platio i ovo dobio i kako je taj Mike jos uvek ziv... odnosno ima radionicu ili bilo sta na ovom svetu... za mnogo manje stvari su ljudi ostajali bez kolena...
Na kraju krajeva ne znam.. mozda je ovo srbija samo a oni su previshe fini i civilizovani za tako nesto ali da je 350z moj ili od nekog drugara sada bi jeli zhito kod Mike-a...
Comment
-
-
Ako je neko zainterosovan za ovakav stajling,mogu da mu uradim za dzaba.....Naravno,dogovoricemo se o duzini i broju srafova i njihovoj medjusobnoj udaljenosti,zbog vizuelnog izgleda......Za "Pomorandzinu koru " na farbi garantujem 100 posto,ali to resavamo poliranjem sa nekim nivea ili dove preparatom protiv celulita....
Comment
-
Comment