HORRIBLE body shop experience - details inside. 350z ruined

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

bez da diskutujemo onoliko... ovom recenicom je sve objasno ko je i sta je i koliko mozga ima :

"I picked up a Urethane lip kit for my 350z."

pa nije jassie dzaba dao cca2500e za 3 ABS plastike za svoju hondu a ovaj mamlaz je hteo na gomilu sa rukama da prodje sa 1000usd
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

Originally posted by Horsepower
      Da ste malo prelistali onu temu videli bi da je vlasnik Z uradio domaci i da je proverio tipa koji je radio ove modifikacije pre nego sto je poceo da radi na Z.

Jel ko od vas procitao sta pise na onoj temi ili ste gledali samo slike?
      Milosh odgovori da nije, a ja kazhem da jesam. Prochitao sam sve jer inache slozhicesh se da ne bi bilo moguce da ulazim u diskusiju a ne znam ni shta je tema

Ne bi trebalo da te pogadja to shto ima ljudi koji tog i takve dozhivaljvaju na drugachije nachine. Iz onoga shto je upravo on napisao, mogu samo da zakljuchim ono shto sam rekao ranije, da je nedorastao posedovanju bilo kog, a kamoli automobila tipa 350z, da je totalno neobaveshten i neupucen krenuo u neshta a da ne zna u shta ulazi, da je auto ochigledno dobio a ne zaradio shto se mozhe zakljuchiti iz mnogo toga, da je nesposoban da prepozna problem u nastanku i da ga sprechi, da je totalni laik i da je naivan kao veverica, da je nesposoban da reshi jedan relativno mali problem tako da teshko da je osposobljen da reshava bilo kakve ozbiljnije probleme sutra u svom zhivotu, pa i da je malkice gloop jer svako pametan da je uradio ovo shto je on uradio stideo bi se toga i sakrio svoju bruku, a ovaj bez pardona sav svoj prljav vesh izneo na internet i po svoj prilici i dalje ne shvata ko je kriv za sve. Znash kako kazhe ona narodna: chega se pametan stidi, toga se boodala ponosi

Mike je u celoj ovoj prichi samo sporedna uloga, nus-proizvod. Umesto njega je mogao da bude bilo ko drugi, neki Kevin ili John, ili ko vec... Svi su oni varijabile u celoj jednachini, samo ovaj sa 350z je konstanta i on je direktan uzrok svemu. Medjutim, Mike nije kriv shto je ovaj nezreo da poseduje i da se brine kako treba o jednom automobilu tipa 350z, Mike nije kriv shto je ovaj neupucen i nenauchen kupio body kit koji chak nije ni pasovao kako treba na autu a nije pasovao jer ga je kupio ko zna od koga na ko zna kojoj pijaci, Mike nije kriv shto je ovaj dovezao auto kod njega iako je nedokazan u poslu, nema ni internet prezentaciju, komunicira sa klijentima preko instant messengera, pati od dijareje i konstantno lazhe klijente, Mike nije kriv shto ovaj nije ukljuchio mozak na vreme da prepozna sa kim ima posla i da bezhi odatle koliko ga noge nose nego je i pored ochiglednog rasula u radionici i neprofesionalnog i lazhljivog "majstora" ipak ostavio auto sa ne znam kakvim nadama za konachnim rezultatom, Mike nije kriv shto je ovaj celu stvar zapocheo tako traljavo, loshe, neodgovorno i bez osnove da konachan rezultat i nije mogao da bude bolji. Prazne glave a punog dzepa, ovo momche nije za zhaljenje, nego za motku

Jer, shta smo onda mi ovde na ovom forumu? Shto se ovde svi okupljamo ako ne da menjamo mishljenja, delimo informacije, trazhimo savete, uchimo i steknemo usput prijatelje? Svako ko odavde krene u neki posao na autu, postavi pitanje shta, kako, gde, kod koga... Svako ko namerava da ugradi plin, pita za iskustva drugih. Svako ko krene da radi tuning na autu pochne sa pitanjem da li da uopshte radi, da li se to isplati, koliko ce na kraju snage da dobije iz koje pojedinachne opcije... Svako ko ovde krene da radi neke banalne stvari tipa stavljanje folija pita za mishljenja drugih, chak i slike, pa onda sklapa predstavu kako i shta...

TO je ono shto je po meni zrelost lichnosti, zdravorazumski stav i logichno razmishljanje, to je po meni odgovornost prema svom autu, ne samo kao prema delu lichne svojine nego i kao nechemu vishe od toga. To je ono kako neko ko sebe predstavlja zaljubljenikom u neki brend ili model treba da se ophodi prema tom autu. Pare su u svemu tome propratan chinilac, obavezan sastojak svake chorbe Ali ne ulece se u te i takve stvari kao glavom kroz zid, bez ikakve prethodne pripreme, plana ili prikupljanja informacija. U celoj stvari da se posao odradi kako treba pare dolaze na kraju, posle dobre pripreme i josh boljeg plana. Ovaj je mislio da je dovoljno to shto ima 750 USD i da ce sve ostalo da se odigra kao u nekoj od "Pimp my Ride" emisija. Malo tomorrow

Ovo je nadam se bio poziv na budjenje i shamar otrezhnjena ovom "CrimskonRocket" liku, jer je nadam se shvatio da ukoliko hoce da neke stvari radi i odradi kako treba, osim punog dzepa treba u zhivotu da ima i bar delimichno punu glavu.
      http://www.bmw.tv

Comment

• TheeyaN
        CBC Član
        • 26.10.2008
        • 23
        • Sd

Strasno..

Comment

• r1cer
          CBC Senator XXL
          • 22.01.2006
          • 363
          • Beograd

To što je on kupio pogrešan kit, što nije on zaradio za auto, što je hteo da prođe jeftinije, što je mlad, što mu je kit u nfs fandjo style fazonu, što je nedorastao automobilu, ne opravdava da mu on to namontira i ofarba kao šestogodišnjak. Pritom ga preko mesindžera loži kako je sve super kako se ništa neće videti i kako će moći da sve vrati kako je bilo kako hoće.

overspeed: verujem da ti je teško kad vidiš da neko na mnogo lakši način nego ti vozi mnogo bolji automobil, ali jednostavno život je takav i to se mora prihvatiti a ako budeš ljubomoran(hteo ili ne hteo da priznaš tako se zove ova osobina što si pokazao) samo će tebi biti gore.

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

r1ceru, trebalo je da izbrojish do 10 pre nego si ovo napisao, jer ovo ne govori nishta o meni ali zato o tebi i tvojim nagonima da ovo napishesh govori jako puno.

Shto se ovog lika iz teme tiche, rekao sam shta sam imao i ostajem pri tome. Umesto da citiram samog sebe citiracu Milosha koji je sve lepo rekao u dve rechenice:

Originally posted by Miloš
            Niko nije zasluzio njegovu sudbinu, ali da klinac ima iole malo mozga umesto para, pazio bi shta radi, umesto shto kuka po forumima.

Mene bi iskreno bilo blam da kachim svoju neodgovornost prema autu.
            Pametnome dosta. Samo cu dodati onu izreku: chega se pametan stidi, toga se boodala ponosi.

A shto se tvog komentara tiche mogu da ti kazhem sledece: od svoje 10. godine sam pocheo da prezhivljavam zahebancije, ovde je bilo poprilichno "veselo", prezhiveo sam rat, milion incidenata na "famoznom" mostu posle rata, prezhiveo napad bombom u kaficu ovde u KM pre dve godine zbog chega sam dospeo u novine i na RTS1... Da ne razvlachim, ima tu teorije za dramu u par tomova a poneshta i nije za javnost... Elem, poenta je da mi zhivot nije bio bash po kalifornijskom scenariu, video sam sve i svashta, izgubio dobre prijatelje na najruzhnije moguce nachine, bio svedok kako ljudi u danu izgube sve ono shto su sticali decenijama... Mnogo sam nauchio iz tog i takvog zhivota, ali poshto cu dzaba da krechim ako krenem tebi da objashnjavam pritisnucu fast forward za par godina i reci cu ti ovo: pored svega sam do svoje 28. godine ja vec izmenjao 4 automobila i reshio stambeno pitanje. U medjuvremenu sam se samostalno shkolovao, zavrshio fakultet, nauchio dva svetska jezika... Sve shto imam u zhivotu sam zaradio lichno, nishta mi nije dao tata, auto nisam dobio za 16. rodjendan, a od svoje 20. godine se ne grebem ni kod koga ni za shta. Ja sam zhivot nauchio na malo tezhi nachin i formirao sistem vrednosti i profil lichnosti sa kojima mi za sada u zhivotu uopshte ne ide loshe, i to svoje zhivotno iskustvo ne bih menjao ni za shta na svetu a narochito ne za totalno shebani auto nekog CrimsonRocket-a Iz te perspektive i sa tim iskustvom ja i gledam na ove i ovakve likove i njihove bahatne monodrame (pun je internet ovakvih pricha), i zato ponovo kazhem da je ovo delo neodgovornog, nezrelog i nadobudnog tatinog sina, i kao takvog nemam razloga a ni vremena da ga sazhaljevam, ali ne branim drugima da ga zhale zbog njegovih glooposti i inventivnog nachina da procerda 750 USD. Ako ti mislish da je ovaj zhrtva nekakve agresije slobodno izvoli pa otvori knjigu zhalosti, mislim da cesh izazvati ogromnno interesovanje na forumu a i shire... Ali mene molim te batali iz ovih i ovakvih komentara jer niti me poznajesh da dajesh o meni bilo kakve komentare i analize, niti zhelim da polemishem sa nekim ko ochigledno ne shvata ovo na ispravan nachin niti vidi sushtinu koju su mnogi koji su postovali u temi uvideli i iskomentarisali na pravi nachin.

PS. Nadam se da ti je laknulo...

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

@over: Neke stvari ne treba potencirati ... Kredibilitet se gradi samo na jedan nacin a gubi na milion ...
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Bojan1212
                CBC Senator XXL
                • 15.07.2008
                • 468
                • Zemun
                • Honda Accord

Al ga je opravio svaka mu cast.
                Morao sam malo da podignem vrata da bi se pragovi uklopili
                Ko ga hebe. Nebitno da li ima para ili nema da li mu je cale kupio za 16 rodjendan ili sta vec, ali da li je moguce da moze biti toliko glup da dodje sa Nissan-om 350Z u neki X servis kod nekog Mike-a koji je nadaleko nepoznat.
                Da li ima neko ovde ko bi dao novog npr. M3 nekom Radojici X iz Babusnice da mu ga on sredi za 500 evra. Pa ko bi bio toliko pametan?

Pa sto rece neko igrao NFS i tamo kupio 350Z i rekao sad cu da uzmem da ga sredim za sitno. Ma bice bombona. Pa nije to neki krs pa da ce tako da prodje sa X majstorom i sve bude ok. To samo u NFS i to onaj prvi paket.

Meni ga uopste nije zao bas me je nasmejao covek kako je to uklopio. Neko mu drzao pragove, a on busilicom busi busi .

Ali sto se tice Mike-a. Njega bi isto kaznio propisno.

Comment

• FiestaRS
                  CBC Veteran
                  • 21.01.2008
                  • 128

Imbecilnost.

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

jedino dobro je to što je sve uslikao i objavio. Da ovde ljudi to česće rade, mnogi bi se opametili
                    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• r1cer
                      CBC Senator XXL
                      • 22.01.2006
                      • 363
                      • Beograd

overspeed: Nije mi bio cilj da mi objašnjavaš tvoju životnu priču. Svaka čast, to što si ti prošao je bilo teško i sigurno da si stekao vredno životno iskustvo koje će ti uvek služiti i to je za poštovanje. Ali, ti si njemu nadenuo prideve nadobudan(kako si samo to zaključio), tatin sin, nedorastao automobilu, samo zato što je on imao sreće da može lako da ima taj auto i da mu on ne predstavlja njegov zadnji dinar. Pa čak i ako hoće da mu stavi neki kretenski body kit to je njegova stvar a to što je taj limar uradio je za zatvor i to je tema, a ne da li je klinac(gde si uopšte pročitao da ima 16 god) dorastao automobilu. Kada živiš u kaliforniji valjda si navikao da je realno da odeš u prvi body shop koji ti je u blizini i da očekuješ da ti pristojno odrade. 750$ da ti nalepe i ofarbaju body kit nije baš toliko mala cena(on je body kit kupio nevezano za tu cifru).

Comment

• HotDog
                        CBC Senator XXL
                        • 06.05.2005
                        • 965
                        • BSG 75 (011)

Nije ovo Crimsonov auto, već Rubicant-ov.

Comment

• overspeed
                          CBC Senator XXL
                          • 24.05.2005
                          • 2779
                          • Kosovska Mitrovica

r1ceru, tu prichu sam isprichao ne nje radi, nego poente koju nisi shvatio. Bash zbog takvog zhivotnog iskustva i imam takav stav prema ovima i ovakvima i nema potrebe da lichno poznajem nekoga da na osnovu njegovih postupaka zakljuchim neke stvari. Choveka u zhivotu definishu njegova dela, a na osnovu ovakvog dela o ovome nishta drugo i nisam mogao da zakljuchim.

Uostalom, ne znam zashto si samo meni "zamerio" shto sam ga nazvao nadobudnim, jer je u istoj ovoj temi on od nekih drugih koji su postovali dobijao mnogo gore epitete tipa: "nedojebano dete", "klinac", "mamlaz", "glup", "retard"??? Sve lepo pishe gore. Ako je pored svega ovoga tebi zasmetalo samo to shto sam ja napisao onda je razlog ovakvih tvojih komentara ochigledno u nechemu drugom i ochigledno da se ovde ne radi o CrimsonRocketu nego o meni. Ako imash neshta na umu nema potrebe da trujesh teme da bi iskazao neke svoje frustracije ili hteo da mi kazhesh neshta. Upotrebi pp jer zato i postoji, a mene uvek znash gde da pronadjesh...

o&o

Comment

• vukmarko
                            CBC Član
                            • 01.11.2008
                            • 17
                            • Beograd

r1ceru, tu prichu sam isprichao ne nje radi, nego poente koju nisi shvatio. Bash zbog takvog zhivotnog iskustva i imam takav stav prema ovima i ovakvima i nema potrebe da lichno poznajem nekoga da na osnovu njegovih postupaka zakljuchim neke stvari. Choveka u zhivotu definishu njegova dela, a na osnovu ovakvog dela o ovome nishta drugo i nisam mogao da zakljuchim.
                            Ovde smo upravo dosli do onoga gde se ja ne bih slozio sa vecinom koji su postovali na ovoj temi. Ovde nije definisan Raketa Boy ili kako god vec majstor tj "Import Image/iDesign". Da bi neko otvorio radionicu, pogotovo na zapadu, potrebno je da registruj firmu, nadje majstore ako sam nije majstor, sve to prodje inspekcija posto se on registruje za delatnost da vide da li ima mogucnosti i uslove... Ako ima radionicu za styling, DUZAN JE DA MOZE I UME DA OBAVI POSTAVLJANJE BODY KITA. Po onome sto si ti rekao, ja ako odlucim da sredim auto ne mogu da ocekujem da odem u radionicu specializovanu za to i da to dobijem vec da tebe (posto se ne razumem) za ruku odvedem u radionicu da im prekontrolises alat i intervjuises zaposlene da vidis da li su dorasli poslu??!!??!! Kako je decko kriv sto je otisao u specijalizovanu radionicu sa 350Z i dobio kupusZ? Firma je duzna da mu auto vrati u prvobitno stanje a ako nije u mogucnosti to da uradi mora da mu da isti ili bolji auto ili da pare ili sta vec ali u svakom slucaju su DUZNI da mu ovo srede pa makar placali drugog majstora. Ja u ponedeljak idem na redovan servis, aj samnom da proveris kvalitet zaposlenih da vidim da li mogu da ocekujem da mi ne sipa pogresno ulje, stavi pogresan filter... Ipak se to ne podrazumeva iako pise SERVIS za to i to na vratima i ako ja placam cenu usluge i materijala/delova utrosenih na istom. Ipak ne bih da neko prica o meni sa svim onim epitetima i pridevima koje si gore naveo.
                            Samo kod nas je potrebno da se raspredaju price ko, gde, kako, zasto za najobicnije i potpuno podrazumevane stvari. To ide jednostavno, otvoris radionicu i MORAS(!!!!!!!! x 1000) stvari da radis po PROPISANIM STANDARDIMA koje je duzava duzna da postavi i kontrolise (vi okoreliji pripadnici tuning sveta bi ste najbolje trebali da znate da ono sto drzava nije definisala i standardizovala je ilegalno pa je pola automobila ljudi sa foruma ilegalno jer drzava ne poznaje TS svet, bar nije ranije) i posto si jedini ****s narod za opasne pare. Dal si ti doveo strance da rade ili si nase ljude obucavao preko nikoga nije briga. Onda se otvori jos 5 radionica i konkurencija obori cenu pa vise niko ne ****. A medju njima se neko istakao da radi mnogo bolje i lepse od standarda (uslovno), da ima lepsi prijem(opciono), ljubaznije osoblje(opciono), udobnije stolice(opciono) i ****tiju sluzbenicu(opciono) koja ti daje fakturu pa je taj skuplji od drugih ali je i dalje samo ovoliko ili onoliko bolji. Ako ti nabija cenu zbog stvari koje su pod opciono a nema uslovnu stavku za povecanje cene e onda pricamo o ovcama i svako ko dodje je vredan ****nja (a ni taj nije ovca ako voli da sedi u udobnoj stolici i voljan je to da plati), nije niko ovca ako ocekuje da mu se uradi placeno (koliko god kostalo). Svako je duzan da bude odredjeno dobar. Tako stvari moraju da funkcionisu jer je to sistem i to je ono sto je decko u uredjenoj drzavi ocekivao i zbog toga nikako nije kriv. Mi u Srbiji ni benzin ne mozemo da kupimo! On nama treba da se smeje...
                            Ja se slazem da je 350Z prelep auto i da nema potrebe za sredjivanjem ali je isto tako jedan od (pa mom misljenju top3) automobila kojima styling lezi najlepse. Ako nemate svi problem s tim kako je nabavio auto, sta vas boli uvo dal je tatin sin ili **** neku babu za kola il ga je dobio na nagradnoj igri. Ima ga i njegov je da s njim radi sta hoce. A parama koje ima, i nikom (jel da?) nije vazno kako ih je dobio, moze s njim da radi sta hoce. Platio je da taj auto bude ono sto on hoce a auto nikako nije to, i to nije njegova krivica... Svi potenciraju da je klinac, vec je jasno da je ****** mala isfolirana od 16 godina, a sta da je u pitanju fini, uceni dedica koji je ceo zivot krvnicki radio 24/7 i hoce da sredi old timera (svoj prvi auto koji i danas cuva jer drzi do nekih vrednosti) za unuka da bude savremeniji da ovaj uziva u njemu i da taj auto shvati kao neko porodicno nasledje i secanje na svog deku i ode u radionicu gde ga nepovratno unakaze????? Svi bi rekli "U djubre od majstora, kako ga nije sramota, treba ga zatvoriti i prebiti..... epiteti, pridevi...". Dal bi neko pominjao da je dedica zasluzio kaznu, batine, motku, da u zivotu nece moci nista da uradi, da je nepodoban za zivot...???
                            Da zakljucim... Raketa decko, koliki god degenerik bio a niko ga od nas ne poznaje, nije kriv sto je otisao sa ispravnim posteno placenim body kitom u radionicu za styling koja ima sve dozvole da se time bavi, posteno platio, i to unapred, usluge radionice a njegov auto je unakazen.
                            Dalje bih primetio da vecina vas nije procitala temu i da je vecina vas vredjala decka i govorila neprimerene stvari a kada bih ja napisao nekome da to radi jer je isfrustritan i napacen ili nesto slicno (da ne pominjem ekstremnije metode, epitete, prideve... ili u sobi za opise vasih automobila napisao ono sto ste vi pisali) dobio bih u najmanju ruku opomenu admina a najverovatnije BANcinu za zivota.
                            Samo bih na kraju da naglasim da nikoga nisam vredjao, nikome se ponaosob nisam obracao sem overspeedu na pocetku a ti druze ako si se igde osetio uvredjenim imas moje izvinjenje jer mi to zaista nije bio cilj.
                            http://www.travian.rs/?uc=rs2_28938

Comment

• ///M_Power
                              CBC Senator XXL
                              • 05.05.2008
                              • 335
                              • Beograd - Minhen

Inace, samo da pomenem radi reference... imao sam prilike da 1995 god, od Januara do Juna meseca radim u par Body Shop-ova u Torontu, Kanada (dok nisam nasao drugi posao)...
                              Kasnije, imao sam prilike (na zalost) i da posetim par istih, ali kao musterija.
                              Posle onoga sto sam tamo video uzivo, ovo i nije neko iznenadjenje, ali je ipak jedan od ekstremnijih slucajeva...

U pitanju je ono sto se na zapadu naziva "malpractice" - ili skraceno, nepostovanje uobicajenih i ocekivanih profesionalnih standarda za odredjenu deltanost.

Isto tako, cest je slucaj da se zaposljavaju klinci koji zapravo nemaju blage veze sa poslom, i uce se bukvalno na vasim kolima...
                              Evo primera:

Dolazim zato sto mi posle limarske intervencvije na vratima automobila staklo zaglavljuje kada se spusta i podize.
                              Vraca mi auto klinac i kaze sada je bolje, podmazao sam staklo - a staklo masno po ivicama... strasno.....

Comment

• overspeed
                                CBC Senator XXL
                                • 24.05.2005
                                • 2779
                                • Kosovska Mitrovica

@ vukmarko:

Jednu stvar ne razumem.

Ja sam napisao kod prvog vagona o ovoj "raketi" sta sam imao i sta mislim o njemu. Posle su me naterali i da napisem zasto tako mislim, mada nisam mislio da treba da objasnjavam kako to da se ja ne slazem sa tudjim misljenjem i sto sam toliki jeretik.

I taman kad sam se zapitao sta sam ja to u onom tesktu, koji sam btw, pricitao "od korice do korice" propustio jer je prica mnogima naterala suze na oci, javise se jos par "partibrejkera" i napisase sta i kako misle o ovome, otprilike ono sto i ja. Samo sto nisu bili tako "nezni" na recima

Elem, poenta price je da neki od nas uvek misle da je casa napunjena do pola, dok drugi misle da je casa uvek poluprazna. To kako svako od nas razmislja i formira svoje stavove zavisi od miliona stvari, pocevsi od genetskog materijala roditelja pa do trenutnog raspolozenja. I dobro je sto je tako. Bilo bi mnogo dosadno ako bi svi ljudi na svetu mislili da je ona casa uvek poluprazna. Mislim, zamisli tek nivo dosade na forumima u takvom svetu

Zato sam ranije i napisao a evo ponavljam jos jednom: svako ko misli da ovu "raketu" treba zaliti ili sazaljevati zbog njegove neodgovornosti i lakomislenosti - neka slobodno zapocne temu na prikladnom mestu i tu otvori knjigu zalosti. Mislim da ce se mnogi upisati... Ja necu jer o njemu mislim ono sto sam napisao, a ocigledno i neki drugi koji su postovali u ovoj temi dele takav stav.

Dakle, ne znam zasto moze biti toliki problem prihvatiti tudje misljenje i ispostovati ga. Ja sam napisao sta sam imao, drugi ljudi takodje, a tema je i dalje otvorena za upraznjavanje slobode misljenja i izrazavanja. I to je sasvim dovoljno, i nema potrebe da se (opet) preispitujemo. Kao da ce sad raspredanje na 10 stranica da promeni nesta. Nece, svako ce na kraju da izadje iz svega jos tvrdoglaviji i niko nece razuveriti ovog drugog da je u zabludi. Cemu onda krecenje...

PS. U zabludi si oko radionica i njihovog poslovanja, trziste rada je po ovom pitanju liberalno i tu se moze zaposliti bez nekog veceg iskustva ili bez ozbiljnih preporuka. A sto se "licenciranih" styling radionica tice, dovoljno govori ovo:

Originally posted by ///M_Power
                                cest je slucaj da se zaposljavaju klinci koji zapravo nemaju blage veze sa poslom, i uce se bukvalno na vasim kolima...
                                Nije zlato, pardon, Amerika sve sto sija...

Comment

Working...
                                X