Skracivanje rucice menjaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

za punta 1.2 16v kao i brava 1.2, naravno da moze u rikverc bez poluge kao sto reaper reche. Ja sam to bonsekom sekao, i posle samo u rikverc pazljivo

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Evo kako je ispalo na kraju. Skratio sam sipku za oko 2 cm, a i ova glava je legla malo nize od originalne, tako da je nize za oko 4 cm.

Ovako je mnogo bolje, cini mi se kao da je menjac precizniji...
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• jboban
        CBC Veteran
        • 25.09.2008
        • 117
        • Čačak

Da se ja pitam, ja bih to vratio kako je bilo
        Možda sam navikao na originalnu ručicu, pa mi ovo nekako prazno. Precizniji je svakako, kao i svaka poluga kojoj skratiš krak.

Comment

• BračkoDa
          CBC Član
          • 27.05.2008
          • 24
          • Stara Pazova

He

A ja narode imam problem sa ručicom menjača u potpuno drugom smislu. Naime meni ručica sama ispada, pogotovo kod bržih promena iz 1. u 2., samo ostane u ruci !!!
          Ima li iko da zna kako da je učvrstim ili možda gde ima da se kupi nekakva npr približno istih dimenzija i oblika (obla) ali da je presvučena tamno, tamno sivom kožom (kao na volanu). I još kad bi se vidio štep...

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Meni je original rucica bezveze. Mislim, kod 5v i moze da prodje, ali 3v je nekako sportski look, tako da sam jedva cekao da je zamenim...

Bracko, imas gde hoces u radnjama auto-kozmetike...uz svaku dobijes adaptere za sipku raznih untarnjih profila. Ne znam kako je tvoja labava, kad moju smo jedva skinuli bonsekom i klestima. Morali smo da je iskasapimo totalno.
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

meni je ovako 10x bolje nego fabricki, vrh

Comment

• chikavili
                CBC Senator XXL
                • 11.02.2008
                • 732

Odlicno je. Lepa rucica