za punta 1.2 16v kao i brava 1.2, naravno da moze u rikverc bez poluge kao sto reaper reche. Ja sam to bonsekom sekao, i posle samo u rikverc pazljivo
Skracivanje rucice menjaca
Collapse
X
-
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
He
A ja narode imam problem sa ručicom menjača u potpuno drugom smislu. Naime meni ručica sama ispada, pogotovo kod bržih promena iz 1. u 2., samo ostane u ruci !!!
Ima li iko da zna kako da je učvrstim ili možda gde ima da se kupi nekakva npr približno istih dimenzija i oblika (obla) ali da je presvučena tamno, tamno sivom kožom (kao na volanu). I još kad bi se vidio štep...
Comment
-
-
Meni je original rucica bezveze. Mislim, kod 5v i moze da prodje, ali 3v je nekako sportski look, tako da sam jedva cekao da je zamenim...
Bracko, imas gde hoces u radnjama auto-kozmetike...uz svaku dobijes adaptere za sipku raznih untarnjih profila. Ne znam kako je tvoja labava, kad moju smo jedva skinuli bonsekom i klestima. Morali smo da je iskasapimo totalno.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
Comment