Alu lim za pragove vrata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bolens
    CBC Član
    • 18.07.2005
    • 21
    • Novi Sad

Alu lim za pragove vrata

Ajde da pitam, sigurno neko zna: Popucale su mi one plastike na pragovima vrata. Često se penjem na njih kad tovarim čamac na krov... pa mi je palo na pamet, da bih te pragove mogao da iskrojim iz table onog rebrastog aluminijuma što ga koriste za pod sportskih automobila i slične namene. E sad, ne znam gde da patarim taj lim... i koju debljinu da uzmem. Poželjno je da je radnja u Novom Sadu ali može i u Beogradu? Ili neko ima bolji predlog? Taj lim se seče makazama za lim, je li tako... a onda samo probušim dve rupe prema onoj staroj plastici (šablonu) i to je to. Naravno sve x4. Ili grešim.
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Misliš na ovu plastiku ?

Comment

• bolens
      CBC Član
      • 18.07.2005
      • 21
      • Novi Sad

Originally posted by neshaoct
      Misliš na ovu plastiku ?
      Da, da... baš na tu. Sva mi je izlomljena, na sva četiri praga i izguljena. Ispod nema neki jak oslonac, već šupalj prostor, više se oslanja po ivicama, pa puca kad staneš na nju. Aluminijumski lim bi tu bio i funkcionalan a i estetski bi dobro došao. Samo mislim da mora onaj rebrasti, jer on ima malo bolji moment na savijanje.

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Probaj da zalepis samolepljivi tapet koji imitira tkzv. dijamant aluminijum.Tapet je prilicno jak i otporan i stvarno ima reljef.Mozes da ga vidis u My home robnoj kuci na sajmu.
        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

Working...
        X