Imam stila 2002. i primetio sam da mu je donji deo komandne table (onaj iznad nogu) lepljiv. Nesto kao katran. Interesuje me da li je jos neko imao ovakav problem i kako ga je resio
Stilo i lepljiv enterijer
Collapse
X
-
ima resenje tvog problema!
cuo sam da ima da se pazare tvrde brave za za tvoju rikshu tj makinu
jel si i ti cuo o tome?
bas bi voleo da vidim kakav ti je to problem sa donjim delom table na stilu
nebi li ti pomogao da nadjes neku kiri biri vodicu za pranje.(a imam neku i to jako dobru)
Comment
-
-
Ne vredi sa ferijem, izgleda da ce jedino resenje biti presvlacenje kozom. Toliko je pocelo da me nervira, sve farmerke sam sj..o sto je jos gore suvozaceva strana je jos lepljivija od moje sramota me nekoga da povezem.
Pa bas kao sto je bokija rekao presvuceno tankim slojem gume, sad da li se taj sloj vremenom raspao ili je reagovao na neko sredstvo za ciscenje. Pokusacu sa sredstvma na bazi alkohola, jel si mislio na vlazne maramice koje su bas za enterijer ili ove obicne.
Sa tim maramicama sam prvo pokusao i jok. Pa razmisljao da prelepim sa onom folijom sto izgleda kao karbon. Ima li ko iskustva sa tom folijom?
Comment
-
-
Ako je tu bilo nesto nalepljeno onda to mora da je neki lepak ili slicno,jel?
Znaci moras da potrazis nesto sto bi moglo taj lepak ili smolu ili sta li je vec to hemijski da razgradi!Posavetuj se sa nekim po ovom osnovi i mozda dodjes do nekog sredstva koje bi ga skinulo.Samo vas gledam ...
Comment
-
-
Kad sam ga kupio nisam ni primecivao, ali cudno je nema veze sa spoljasnom temperaturom kao da je nekad vise lepljivo a nekad po malo. Ja sam mislio da se vise lepi kad je toplije kad ono skoro pa obrnuto sto hladnije sve gore. Mada mi se cini da sam negde citao da ta fina gumena prevlaka ne sme da se maze onim sr...m sto koriste u perionicama kad mazu po enterijeru.
Comment
-
Comment