Blatobrani za Stilo?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlox
    CBC Član
    • 18.11.2008
    • 40
    • Nish

Blatobrani za Stilo?

kao sto samo ime teme kaze..interesuje me da li to uopste postoji (pitao sam par radnji ovde u dragom mi gradu Nisu i svi su mi rekli da nisu culi za tako nesto)

kontam da sam skoro video na nekom Peugeot-u 307 plasticne, u boji karoserije,pa rekoh sebi moracu da nadjem to i za Stilo. ako ne nadjem stavicu na kraju one gumene najobicnije, samo da se resim tog problema, ili cu da napravim od onog cuda za kitovanje camaca i ofarbacu ga.

jel resavao neko do sad ovakav prob? kakva su iskustva?
    Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje
  • STILISTA
    CBC Veteran
    • 17.12.2007
    • 182
    • BEOGRAD

kad kazes blatobrani vecina ljudi te ne razume sta si hteo da kazes obzirom da i krila od auta nazivaju blatobrani!
    ja kako asm te shvatio tebi trebaju zavesice da ti tockovi ne prskaju karoseriju. dal sam pogodio?

Comment

• boki1982
      Banovan
      • 16.03.2008
      • 273
      • Beograd
      • Fiat stilo JTD

^verovatno tako sam i ja razumeo,ima da se kupi vidjao sam na bubnju za dosta vozila

Comment

• Chila
        CBC Senator XXL
        • 18.07.2008
        • 401
        • Kos. Mitrovica

Obicne zavesice mozes da nadjs bilo gde,ali te plastike se ugradjuju fabricki i nemaju ih svi modeli automobila! Mozes malo da procunjas po otpadima i snimis,mozda se pogodi sa nekog drugog modela pa ga mozda malo odradis i ofarbas i to je to!
        Samo vas gledam ...

Comment

• bokija
          CBC Senator XXL
          • 25.01.2008
          • 640
          • Beograd

Zavesice su veoma korisna stvar,tako mi sus-pleha, Brane karoseriju od srce,pogotovu kad imas sire gume.
          I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• boki1982
            Banovan
            • 16.03.2008
            • 273
            • Beograd
            • Fiat stilo JTD

nemoj da se kunes u sus pleh znas da je to sveto, pogotovo tebi bokija

Comment

• zlox
              CBC Član
              • 18.11.2008
              • 40
              • Nish

da zavesice mi trebaju jbg ja to zovem blatobran

prob je sto sam ja u nishu, ovde muke imamo i sa otpadima (tj prakticno ih nema) i sa dobrim mehanicarima. tako da nemam bas dobru priliku da se raspitam, pogledam i sl pa rekoh da pitam ovde za savet.

kontam da gumene zavesice mogu da nadjem bilo gde, ali sam se nadao da mogu (lako) da se nadju i plasticne.

ako neko zna gde bi moglo to da se nadje i po kojoj ceni ucinio bi mi veeeliku uslugu i zaduzio bi me vecom kolicinom piva

Comment

• Chila
                CBC Senator XXL
                • 18.07.2008
                • 401
                • Kos. Mitrovica

Ja ih nisam vidjao po prodavnicama auto delova! Nije moguce da u Nisu i okolini nema ni jedan otpad ?
                Samo vas gledam ...

Comment

• zlox
                  CBC Član
                  • 18.11.2008
                  • 40
                  • Nish

servisima sam ja davao uputstva da kopiraju, neki od "zvanicnih" ne znaju ni cenu delova.. jednom sam ja objasnjavao kako da podesi board komp.. sve vam je jasno.
                  zvanicno postoji samo 1 otpad koji radi samo fiat.. i uglavnom imaju punto mk1 i bravo/brava .. ostalo jok
                  ja sam prosle zime 10 dana trazio 1 polovnu celicnu felnu za fiat pa sam na kraju kupio set alu felni.. to valjda govori sve

znaci ostaje mi da ili kacim gumene zavesice, ili da ih pravim sam (sto me iskreno mrrrzi trenutno) ali moracu nesto pod hitno da sredim jer me izludjuje

Comment

• STILISTA
                    CBC Veteran
                    • 17.12.2007
                    • 182
                    • BEOGRAD

ja jos nisam video ni jedan Stilo da ima zavesice bilo da su gumene ili plasticne!
                    ako mislis na plasticne onda mrka kapa jer svake idu samo na jedan tip automobila dok su gumene univerzalnije tj mogu da se skrate !
                    Da sam na tvom mestu nebi ih trazio i gubio vreme!

Comment

• zlox
                      CBC Član
                      • 18.11.2008
                      • 40
                      • Nish

hvala svima na pomoci.. montiracu vec gumene jbg nije bas estetski ali mi je ipak strasno potrebno i korisno

moderator.. lock/del

Comment

• neshaoct
                        Banovan
                        • 18.08.2007
                        • 1754
                        • Beograd, Rakovica

...nema potrebe ni za lock, ni za delete...
                        Neko će se nekada možda interesovati za istu stvar, ili će uspeti da nađe neke plastične, pa će da napiše ovde gde ih je pronašao...

Comment

• Chila
                          CBC Senator XXL
                          • 18.07.2008
                          • 401
                          • Kos. Mitrovica

Ne moras da trazis samo od fiata,mozda moz da se nesto doradi od nekog drugog auta. Dzipovi ih nose skoro redovno,recimo Toyota 4 Runer ih ima i napred i pozad i skoro sam siguran da bi mogle da se dorade!
                          Samo vas gledam ...

Comment

Working...
                          X