limarijski radovi...vakuum ili slično...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Arsa
    CBC Senator XXL
    • 25.09.2007
    • 345
    • Nis
    • MBw210, BMW e32

Re: limarijski radovi...vakuum ili slično...

Ja se slazem sa Chilom i zato nadji dobrog majstora! Sve zavisi od majstora, kad ti ponudi cenu daj mu jos 20 evra ali trazi da se ne poznaje, to njima znaci pa ce da se potrude!

Comment

• rstefan88
      CBC Član
      • 10.01.2008
      • 26
      • Beograd

Ali ja mislim da ono nije moja farba skinuta, nego da je ono ostala bela boja od indijanca koji me je udario. Probaću na vratima da ispoliram pa cu videti, ako se skine znaci da nije oštećena farba. Inače najveći problem od svega mi je naći pravog i dobrog farbara. Svi mi kažete nadji dobrog farbara, ali gde i kako? Meni je zato i bila najveća frka da ne popuca farba pri ispravljanju. Nije mi problem da platim, samo da se ne poznaje i da bude dobro odrađeno, ali nemam ideju gde i kako da nadjem proverenog i dobrog farbara...

Comment

• chikavili
        CBC Senator XXL
        • 11.02.2008
        • 732

Originally posted by Markoni147
        Evo ti tel Duleta "masera" iz Zemuna... 0642027373
        Meni je neko sutnuo/udario 5-a vrata i on mi ih je ispravio bez farbanja, naplatio 30 EUR
        A evo ti telefon i tog tipa iz KG 064/1571-526 - Dejan
        Pozdrav
        I Dule je koliko sam cuo bio u Kg ekipi, pa je jednog dana skupio stvari i dosao u Bg. Jeste nesto skuplji od ovih u Kg, ali to je i logicno - ko ce da se cima za Kg

Comment

• Chila
          CBC Senator XXL
          • 18.07.2008
          • 401
          • Kos. Mitrovica

Mozes da obidjes ove koji su ti preporuceni,vidis sta imaju da ti kazu,uporedis cene i tako na kraju odlucs. Nemoj da te navataju na neke fore pa da odes kod nekog majstora koji nema komoru a ekstra je majstor,sad je zima i bez komore nista,takodje i priprema treba dase odradi kvalitetno
          Samo vas gledam ...

Comment

• rstefan88
            CBC Član
            • 10.01.2008
            • 26
            • Beograd

Samo da kazem da ona bela boja definitivno nije moja, tj. nije ostecena moja farba. Uspeo sam da je skinem bez ostecenja i sa vrata i sa ulubljenja. Nadam se da cu ovih dana konacno stici da odem do zemuna da covek pogleda i da mi kaze da li moze da se odradi bez pucanja farbe ili ne. Srecom ako ista bude moralo da se farba morace samo taj zadnji deo.

Comment

• dusman13
              CBC Član
              • 24.07.2007
              • 81
              • Beograd

E ovo mi bas treba, 6 januara na badnje vece imao sam bliski susret sa jednim fiat tipo-m lik se zaleteo i paf u moje zadnje desno krilo, polomi mi branik, ulubi malo krilo, skine boju. jel valja taj u Zemunu nesto, posto sam svakog dana tamo jel zna neko gde se nalazi tacno, bio sam kod nekog lika sa smederevskog puta kaze 80E a kao dace mi brojeve nekih ljudi koji farbaju ali njegova procena za farbanje je isto 80E, a sta mi vi preporucujete za farbanje, a moracu da odem kod tog lika iz Zemuna definitivno da vidim sta on kaze pa da odem sa kretenom sto me udario da regulisemo i jedno i drugo.
              Kakvi sve mentoli voze ovim nasim gradom, nedaj vam boze da ih sretnete kao ja...
              pozz
              Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• chikavili
                CBC Senator XXL
                • 11.02.2008
                • 732

Kod Duleta iz Zemuna se ide ako je nesto sto moze da se resi bez farbanja. Koliko sam shvatio tebi treba klasican limar/farbar. Ja znam jednog dobrog, pa ako hoces dacu ti info. Lik nije jeftin (ako to trazis), ali radi mnogo dobro (kol'ko para tol'ko muzike).

Comment

• rstefan88
                  CBC Član
                  • 10.01.2008
                  • 26
                  • Beograd

Bio sam danas kod Duleta i kaze covek da moze da se vrati u fabricko stanje bez ostecenja farbe a kostace 30-40€, mozda i manje ali vise sigurno ne... Verovatno cu sledeci vikend otici da sredim to pa cu uslikati kako je ispalo. Hvala svima na pomoci...

Comment

• ĐURA
                    CBC Član
                    • 06.08.2008
                    • 24
                    • beograd

Imaš vrhunskog farbara u zanatskom centru u mirijevu zovu ga Šilja.dok sam radio limariju kod ujaka sa njim smo sarađivali čovek farba vrhunski uzima oko 100 e po površini njegov materijal.i meni je farbao vrata na puntu ispalo je vrhunski!

Comment

• rstefan88
                      CBC Član
                      • 10.01.2008
                      • 26
                      • Beograd

Evo kako su radovi ispali, sasvim zadovoljavajuce, ne primecuje se u principu osim kad se zagleda i kad se trazi sta ne valja. Evo i slika, mada je mrak i auto je prljav, ali uslikacu kad ga operem po danu da se vidi kako je uradio. U svakom slucaju svaka preporuka coveku ako vam se ne daj Boze ovako nesto desi.

Comment

• BaneT
                        CBC Senator XXL
                        • 09.12.2005
                        • 562
                        • Beograd

Da li mi se čini ili se najviše vidi na vratima taj problem?

Koliko je koštalo?

Ovo mora da ti je neka žena uradila. Toliki trag mislim...čisto statistički gledano...

Comment

Working...
                        X