jel probao neko krovne nosace iz Metroa i sl?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlox
    CBC Član
    • 18.11.2008
    • 40
    • Nish

jel probao neko krovne nosace iz Metroa i sl?

jel probao neko te krovne nosace? relativno su jeftini, ali naravno pitanje je kvaliteta i uklapanja na auto. planiram da uzmem neke bolje kad bude kinte, ali to nece skoro pa kontam da se privremeno snadjem sa tim cudom.. ima li neko iskustva sa tim nosacima?
    Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje
  • STILISTA
    CBC Veteran
    • 17.12.2007
    • 182
    • BEOGRAD

Re: jel probao neko krovne nosace iz Metroa i sl?

imas tezgu na buvljaku,covek prodaje krovne nosace
    i ima i za Stila.Moj kolega je pazario i zadovoljan je a cena je bila negde oko 5.000
    dinara.
    ebi ga! sad videh da si iz Nisa!

Comment

• zlox
      CBC Član
      • 18.11.2008
      • 40
      • Nish

jbg kad zivim u selu nema ni jednog fiat otpada sa novijim modelima fiata..
      moracu sutra da se prosetam do auto pijace da vidim ima li sta mada me nesto ne greje sunce

p.s. ako se setis pitaj kolegu koje su marke nosaci pa da probam da potrazim ovde

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

Ima u Tempu za oko 3500. Deluju solidno, nisu slabasni kao oni sa buvljaka.

U stvari zavisi da li ti trebaju za transport kaucha i garderobera ili za skije. Ako je za ovo drugo, onda oni sa buvljaka zavrsavaju posao
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• zlox
          CBC Član
          • 18.11.2008
          • 40
          • Nish

pa ne znam bas.. ja gledao u metrou i tempu i na buvljaku.. isto sr*** je da se ne lazemo kolko para toliko muzike

za pocetak mi trebaju za skije i board, ali kontam da uzmem i krovni kofer onaj (kako se vec zove), jer mi gepek povremeno ne zadovoljava potrebe. jeste da je 3-5x godisnje, ali kad krene nas par na neki duzi put i dosta stvari se ponese, uvek bude haos sa pakovanjem i zenski deo uvek kuka kako nema dovoljno mesta za torbe

za pocetak ce morati tako neki jeftiniji komplet da zavrsi posao

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

Kod mene je nosac sa buvljaka za 1200 + nosac za board koji se stavlja na nosac 1400, s kljucem , u koji stavljam iskljucivo skije i uspem da stavim 4 para spojenih.

Ako se guma na nosacu skija uvije-spljeska , ne panici, samo od sebe se ispravi posle 1/2 sata kao da nista nije bilo
            Sve sam kupio prosle zime i jos uvek su iste cene na buvljaku. Kofer za skije nije praktican zato sto se oprema cedi, bolje je da stoji na vazduhu, a posle u garazi da se ocedi.
            Originally posted by Valent Vudriga
            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• zlox
              CBC Član
              • 18.11.2008
              • 40
              • Nish

e pazi kofer ne bih koristio za skije nego za stvari tj torbe (ipak leti mnogo vise putujem), nego sam to rekao cisto kao napomenu za sta mi sve trebaju ti nosaci, tj koliko bi kvalitetni trebali da budu.

ovi sa buvljaka lagano zavrsavaju posao za board i skije, i da samo to planiram da nosim ne bi se razmisljao ni sekund. ali posto planiram i za neke teze terete..
              uzecu za sad na pijaci samo za skije, pa kad bude kinte i naleti nesto dobro uzecu i bolje za kofer..

hvala ljudi

Comment

• chiki
                CBC Veteran
                • 19.04.2006
                • 158
                • Beograd

Moj kum je uzeo u Metrou krovni kofer. Mislim da stalno imaju od istog proizvodjaca i da je platio nesto ne vise od 100 evra. Koristio ga je vise puta do Grcke i CG. Zadovoljan je.
                AR 159 1.8 TBI
                C3 1.4i GNV

Comment

• zlox
                  CBC Član
                  • 18.11.2008
                  • 40
                  • Nish

chiki tnx za info, ali me je vise interesovao kvalitet samih nosaca. za kofer cu da se iscimam tek na prolece kad krene sezona putovanja

Comment

• yungalunga
                    CBC Početnik
                    • 26.06.2009
                    • 3
                    • bgd-miljakovac II

pozdrav svima, nov sam,ali imam iskustva u nabavci istih nosaca i kofera.Koferi se krecu od 10.000 pa na vise,zavisno od proizvodjaca,Naravno najbolje su thule-ine, ali koliko para tolko muzike.Za moju mareu karavan sam nabavio alu.nosace sa zakljucavanjem u radnji kod drugara oko dvadesetak jupija bez pdv-a,a ima ih i na bubnju. Krovni kofer cam je isto za pohvalu.
                    Ako vec kupujes izdvoj za kvalitet jer smatram da ih jednom kupujes.
                    pozdrav

Comment

Working...
                    X