Naime, odmah na startu da kažem da sam dosta njuškao po forumu i tražio i raspitivao se kod par ljudi ali ništa konkretno nisam našao, a da bi mi pomoglo u vezi promene pozadinskog osvetljenja na cajgerima i centralnoj konzoli. Našao sam par postova u kojima su ljudi objasnili kako se to radi i postavili slike ali nigde nisam našao neki broj telefona ili neki kontakt osobe koja se bavi "ugradnjom" tj zamenom postojećih sijalica. Dakle, treba mi neko pouzdan, neko ko će stati iza odrađenog posla i ko će to kvalitetno uraditi. Jednom davno sam postavio temu u Fiat Lancia delu foruma i tu sam dobio neke odgovore pa cak i kontakt telefon ali te teme više nema... čak je bio isti auto kao moj i ista boja cajgera koju ja hoću da uradim i bilo je perfekno urađeno ali šta da se radi kad je tema misteriozno nestala...
Druga stvar koja me interesuje je zatamnjivanje farova. Da li može to da se odradi? Koje su metode i koliko je efikasno? Siguran sam da ću na estetskom izgledu dosta dobiti ali ću i verovatno imati slabiji snop svetlosti noću... doduše imam xenone pa kontam da gubitak neće biti veliki, narvno u zavisnosti od procenta zatamnjenja. Hvala unapred! Eh da, u pitanju je Fiat Punto!
Druga stvar koja me interesuje je zatamnjivanje farova. Da li može to da se odradi? Koje su metode i koliko je efikasno? Siguran sam da ću na estetskom izgledu dosta dobiti ali ću i verovatno imati slabiji snop svetlosti noću... doduše imam xenone pa kontam da gubitak neće biti veliki, narvno u zavisnosti od procenta zatamnjenja. Hvala unapred! Eh da, u pitanju je Fiat Punto!
Comment