Ima li pomoci ovoj boji?
Collapse
X
-
Ima li pomoci ovoj boji?
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi... -
Re: Ima li pomoci ovoj boji?
Dobro ali koliko pomaze?Bi li to licilo na nesto?
Inace je li mnogo dat 1300e za ovaj auto,1.7 16vOriginally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
pa ako motor valja, onda mozda i nije
Moglo bi to mnogo dobro da se uradi poliranjem, ne bi ga prepoznao.
Bolje sacekaj Alfiste, za savet za ovaj motor.
Da li je truo, koliko dugo stoji, da li je kompletan, vlasnik ga prodaje, koliko je presao, table CG???
Daj malo vise podataka...
Comment
-
-
Naravno da je cg table,i ja sam iz cg
Alfa stoji vec 2 godine i presla je 118000k stvarnih,motor je kao nov i gotovo se ne cuje kad radi,uvezena 95 iz danske i bas slabo vozena dugo je stajala na suncu pa je i boja valjda zbog toga takva,nije trula trapovi su ok.
I jos nesto bitno,vlasnik kaze da je polirao jednom ali da se vrati na staro za 2-3 mjeseca i kako su mu rekli to je zbog neke specijalne boje koju koristi alfa pa poliranje nije efikasno
Ima i speedline felne kao sa f50 sto tvrdi vlasnik,i kozni volan debelo placen.
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
lepo lepo...
ne znam za cene u CG, ali ovde je ta cena bas ok, bar po onome kako si ti predstavio stanje vozila.
Mozda to sto stoji 2 godine, pa bi trebalo proveriti sve: kocnice, trap, gumene delove, creva.
Znas i sam da je najgore za auto da stoji.
Snimio sam felne i bas su dobre.
Srecno!!!
Comment
-
-
imam isti slucaj sa mojim automobilom ,isto je stajao dugo nepokretan i isto je ovako matirao...malo manje.
ali je boja ista crvena.
koje poliranje i kojim sredstvom je najbolje.?
dali postoji "uradi sam" varijanta da valja.?
ako ne.
onda ko radi i za koliko para ?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Comment
-
Comment