Video sam na najlonu da ima da se kupe engel eyes kao kod novih audi i bmw,oni ravni.Cena je 600 din.Je li neko uzimao to?Valja li to cemu?
Angel eyes
Collapse
X
-
Re: Engel eyes
mozes i ti sam da ih napravis,ali za 600din se ne bi mucio...tako da vidi kako sijaju,princip je isti rada svima,koliko ja znam.
to ti je prsten od sipcice sa venecijanera savijen ,presmirglan sa jedne strane ili nozicem izreckan,diode na krajevima a iza reflektujuca traka.... da bi sve to stavio moras da otvoris far,tj da ga peces u rerni
sta ti znaci "oni ravni" ako su ti one sijalice za dnevno osvetljenje to nije angels eyes!kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
-
-
Re: Angel eyes
Ne znam kako ih tacno zovu pa sam rekao tsko.Kao pozicija na novom,audiju,znaci duz fara na donjem delu su velike diode.Ovo je isto sa velikim diodama,koje su poslagane u crevo,ali punjeno,zaliveno.\.Nisam bas zagledao da li je pljosnato ili okruglo.Za far znam kako se rastavlja jer sam to vec radio ali sam mislio da to stavim u branik,kod ovih mrezica sa strane.
Comment
-
-
evo pogledaj ovde sta ima ako neces da se drndas i sam da pravis...
sigpic
Comment
-
-
Mislio je na takozvani Devil Eyes sto imaju novi Audiji.
Comment
-
-
E,upravo sam na to mislio.Cim budem isao na najlon,ako nadjem kupujem pa cu negde da ih uglavim.Na Kadeta cu da ih stavljam,naravno.
Comment
-
-
ti od 600 din ne valjaju nista. ja sam kupio za 30 eura ali su daleko bolje.Nemogu da se porede. vide se i po danu atek po mraku...
a ono sto ima da se nadje na netu da ih napravis sam sve sam probao i uradio kako pise ali opet nista cak sam probao i sa nekim ultra jakim diodama koje kostaju 200 din jedna.Lepo kupis ali bar znas sta si kupio.
Comment
-
Comment