Farbanje u mat
Collapse
X
-
Re: Farbanje u mat
I ja planiram moju mantu u neku mat sivu.Moze da se uradi i u mat akrilu,cak i sintetici,ali najlepse bi izgledala baza-lak,ali i najskuplja varijanta.
Mada zeznuta je za odrzavanje.Nije meni problem sto se tesko pere prasina sa nje,volim ja kad je auto prasnjav,ali kad obicnu boju izgrebes lako je ispoliras,a ovde vec ne znam sta bi moglo da se radi.....
Comment
-
-
pre jedno 15 godina je moj komsija farbao z101 u crnu mat iz zezanja. maltene se ne vidi auto kad ga parkira u senku, a kad ga parkira na suncu ugreje se nenormalno. ladno mu se istopila plocica od radija. mat ne reflektuje svetlost uopste pa ni toplotu. takodje, vec posle 2-3 meseca se uglacala boja na mestima koja se cesto diraju rukama (okviri vrata, oko brava) pa je izgledalo ocajno
Comment
-
-
U pitanju je Alfa 166 3.2 V6, ubacene su dve turbine, znaci bi-turbo, felne 18" OZ, bi-xenon, kocnice Brembo sa crvenim kljestima naravno, pa zamislite kako bi stajala ta mat siva sa tamno sivom maskom, pragovima i lajsnama, takodje u mat verziji... Ceka se boja, pa da Alfa vidi svetlost dana. Inace, felne su u crnoj metalik boji. Ja sam predlozio ovu mat varijantu, a boja je narucena, jos samo da nadjemo majstora da to sve odradi. Ovako nesto slicno
Comment
-
Comment