Patosnice i presvlake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SVAJCENEGER
    CBC Član
    • 17.08.2008
    • 31
    • beograd

Patosnice i presvlake

Da li neko zna koliko kostaju na bubanj potoku presvlake za kola i patosnice,ali ne gumene?
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Re: Patosnice i presvlake

oko 500 din ,imash i u metro,tempo..
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• SVAJCENEGER
      CBC Član
      • 17.08.2008
      • 31
      • beograd

500 din patosnice ili presvlake

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Imas druze u "Metro"-u, za 550 dinara tapacirane. Nikakvih seljackih sara i te fore, samo crne jednobojne. Ja sam ih uzeo sebi pre jedno mesec dana, i zadovoljan sam.
        Presvlake imas 1200-2500 dinara, sve zavisi od kvaliteta, prodavca. Ove od 2500 su one sa grbom proizvodjaca na presvlakama.
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• SVAJCENEGER
          CBC Član
          • 17.08.2008
          • 31
          • beograd

ma meni se mnogo svidjaju ove http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=1786 i takve hocu,jer bi uzeo crno crvene presvlake,a i auto mi je crvene boje

Comment

• takashi
            CBC Početnik
            • 05.12.2008
            • 3
            • beograd

zna li neko gde ima da se nadju presvlake sa grejacima? i ako bi mogao da kaze nesto vise o tome, da li vredi uzimati, kakav je generalno kvalitet toga?

Comment

• mb12
              CBC Senator XXL
              • 06.11.2006
              • 640
              • Vrbas
              • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by SVAJCENEGER
              ma meni se mnogo svidjaju ove http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=1786 i takve hocu,jer bi uzeo crno crvene presvlake,a i auto mi je crvene boje
              Pazi, sve patosnice od narodno receno "tepisona", imaju jednu veliku manu u zimskim uslovima. Tesko se odrzavaju! Koliko god se trudio da ti neizgledaju prljavo i aljkavo, uvek ce ti biti prljavije i aljkavije od gumenih u jesenjem, zimskom pa i u prolecnom dobu. Ja te, sto ti zelis, samo leti ubacujem, kada je pretezno suvo, a sva ostala tri doba koristim gumene.

Gledaj, isto se prljaju, ali gumene se lakse, tj neuporedivo lakse odrzavaju tj ciste. Pod smrk vode, ili mokra krpa i gotovo. A sa ovim drugim da ti nepricam sta sve treba da radis da bi ih odzavao. BTW, sada sam u Metro-u uzeo nove gumene, cini mi se 588 dinara,na akciji, i veruj mi vrede tih para.

Pozdrav!

Comment

• kamango
                CBC Senator
                • 31.05.2009
                • 205
                • KS-BG

Te patosnice iz metroa su mi posle 5000km bile sve "izdrpane". Ukoliko ne vozis mnogo na godinjem novou i isplatiti se da ih promenis 2-3 puta. Ko prelazi po 30k km i vise garant ce morati da ih menja najmanje 5 ako ne i vise puta. Tako da ti na kraju godine ispadne kao da si kupio original.

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

Nabildovani,kupi nesto kvalitetno da te sluzi par godina...presvlake mogu da ti sasiju po tvojoj zelji od dosta kvalitetnog materijala za manje od 50e i plus da ti lepo zategnu...ja bih jurio plisane...patosnice kupi gumene original i uzivaj...ne vozis juga pa da kupujes na Bubnju

Comment

• slobodank
                    Moderator
                    • 26.11.2007
                    • 1338
                    • Stara Pazova
                    • Fiat Idea 14.16v lpg

Po meni, najbolje rešenje su tipske patosnice i to gumene i platnene (obe ko može da priušti). Ja iskreno preferiram platnene pošto su mnogo lepše od gumenih a kad je baš kiša i blato stavim gumene. E sad u metrou imaš za oko 600din platnene, a tako su i otprilike cene u prodavnicama auto delova-govorim o univerzlnim platnenim, a koliko sam primetio ima ih dve vrste, one kojima je platno s donje strane našpricano gumom i druge (koje milsim da su bolje a video sam ih takođe u metrou ali nisu imale cenu) gumene skroz od dole a gore platno, izgledaju skroz kao platnene. Ali ako uzimaš platnene najbolje su tipske kineske, koje su kvalitetne extra leže tepih dosta debeo i lako se u****vaju, crne su za vezenim znakom-po prodavnicama autodelova su između 1880-2100 gledao pre neki dan. Za zimske uslove najbolje gumene-univerzalne od 500-1500din a tipske npr. za corsu c 3800 din ali su zakon.
                    A imaš i našto ovako:
                    1.npr AB-klikni
                    2.pa imaš ovde
                    3.npr univerzalna platnena
                    itd...
                    verujem da na bubanj potoku patosnice + presvlake možeš uzeti za 25e
                    pozz

Comment

• majstorbob80
                      CBC Veteran
                      • 13.05.2008
                      • 184
                      • beograd
                      • 735E32, 525E39 Mlook

Michelin patosnice 3700 din. Auto kes borcha i tipske presvlake 8900 bubanj potok
                      Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

• Night Rider
                        CBC Veteran
                        • 10.12.2007
                        • 127
                        • Banja Vrujci

Da ne zna neko mozda gde bih mogao da nadjem platnene krem patosnice!
                        http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ksU5guIKnQ

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Da dignem temu iz mrtvih...

Sutra ujutru cu da zvrckam telefonom ApSport, GL, Gumatic, AutoBeli, CarStyle... ali sumnjam da iko od njih ima, pa da krenem unapred da se raspitujem.
                          Da li ima neko kod nas da pravi patosnice po uzorku? Ili da ima "semu", pa da napravi za odredjeni auto?

Hvala!

Comment

• Ognjen
                            CBC Senator XXL
                            • 21.02.2008
                            • 438
                            • Novi Beograd
                            • -

Ima, vec dugo vremena to rade, jedna prodavnica auto kozmetike u maloj piramidi, Blok 44. Imaju vec dosta gotovih sablona, a ako nema tvog automobila medju ponudjenim modelima dodjes na lice mesta, naprave sablon sa kartonom za 5 min. Isto tako rade i presvlake, one su odlicnog kvaliteta.
                            Patosnice sam ja radio pre 8meseci, uzeli su sablon i sasili ih isti dan, kostalo je oko 2500-3000. Tada su u ponudi bile dve razlicite vrste materijala, ja uzeo neki crni, sitan, na dodir nezan materijal koji je mnogo lepse izgledao. To im je ujedno bila i bolja, skuplja varijanta, medjutim nakon predjenih 15k km na vozacevoj patosnici su vidljiva dobra ostecenja tamo gde lezi peta desne noge. Ostale su jos uvek kao nove, lepo se peru i odrzavaju.

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Telefon? Kontakt? Opis gde tacno tj kojoj malo piramidi?

Da nisu ovi - http://www.vajsco.com/ ?

Inace trazim gumene zbog zime, ali nije lose obavestiti se gde se mogu naci i za letnje vreme, posto ce trebati, jer su se moje ofucale.

Comment

Working...
                              X