KM Felne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Re: KM Felne

Originally posted by chikavili
    Danko i Tadic su zajedno uvozili KM felne (tako je bilo ranije, ne znam da li se sta menjalo), samo sto je, kada sam ja kupovao, danko imao veci izbor.
    Inace, nemoj da se drzis izbora sa sajta, posto felne razlicito izgledaju na slici i uzivo, a pogotovo kada se stave na kola. Ja sam tako na sajtu izabrao 5 kandidata, a na kraju kupio seste, koje na sajtu nisu bile nista posebno, ali na autu su izgledale odlicno. Idi tamo, pa uzmi par komada koje ti se svidjaju i stavi ih pored automobila pa vidi kako izgleda.
    Inace, generalno kod nas nemas stalni izbor felni (bilo kojih), vec kako na sta naletis. Tako da, ako ti nije frka, samo polako, pretrazuj
    istina , imam par izabranih felni ali sto kazes najbolje staviti pa odluciti ... i naravno ne zurim nigde a kad odlucim imam da puknem dosta parica jer uzimam i nove gume u kompletu sa felnama .. tako da sve lagano i opusteno

Comment

• chikavili
      CBC Senator XXL
      • 11.02.2008
      • 732

Prilog temi - nesto se sinoc zamislio i sa 50+ km/h naletim na lezeceg i to ne onog montaznog, nego debelog betonskog. Pomislio sam da ce mi pootpadati tockovi, medjutim ... nista. Pregledao sam pomno felne, nema nikakvih vidnih ostecenja ili krivina, a ni u voznji se nista ne oseca.

Comment

• dejank
        CBC Član
        • 13.08.2007
        • 54
        • Beograd

Jesi li gledao kod Alu Rokija? Ja sam kod njih kupio RC felne, koje su u tom rangu cena. Imaš na njihovom sajtu kataloge sa cenama i za RC i za BRock. Kada sam kupovao (u vreme sajma) važio je neki popust od 25% mada su tu akciju produživali više puta pa možda još uvek važi. Neki izbor su imali na lageru, ali u mojoj dimenziji se brzo rasprodalo pa sam naručivao preko kataloga i čekao 2-3 nedelje.

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

Originally posted by dejank
          Jesi li gledao kod Alu Rokija? Ja sam kod njih kupio RC felne, koje su u tom rangu cena. Imaš na njihovom sajtu kataloge sa cenama i za RC i za BRock. Kada sam kupovao (u vreme sajma) važio je neki popust od 25% mada su tu akciju produživali više puta pa možda još uvek važi. Neki izbor su imali na lageru, ali u mojoj dimenziji se brzo rasprodalo pa sam naručivao preko kataloga i čekao 2-3 nedelje.

idem , idem al kad skupim kintu , krediti, krediti crni krediti me zaj***vaju

Comment

• Puzo81
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2009
            • 687
            • Novi Sad/Prijepolje

Kormetal su extra felne pa nek prica ko sta hoce.Licno sam bio pre 3god u njihovoj fabrici u Istanbulu (tacnije Aksaray i Topkapi),pogon ko apoteka,TUV sertifikat i zao mi je sto nisam uzeo tada felne.Ustvari gazda mi je davao po najnizoj mogucoj ceni (14" oko 40e komad) al ona bagra od carinika na Gradini mi je rekla da mi ne bi priznali turski racun i carinilli+pdv taj iznos nego bi po katalogu.Otprilike 100e bi ispali svi troskovi oko prenosa tako da sam odustao.

Posto vidim da ih ima kod Tadica,Roki-a opet mi padose na pamet.Interesuje me konkretni model mirage 13",i sve se slaze al ET je dibidus mali i to 28 dok je meni na fabrickoj ET49.

Da ne sj...trap ako stavim ovu Mirage sa manjim ET-om (razlika bi trebala biti 2cm izbacenija napolje ako ne gresim)?

Izgledalo bi ovako

Comment

• pistre
              CBC Senator
              • 19.02.2008
              • 234
              • bg, vozdovac

ako sam te razumeo u tursku si isao svojim kolima, pa mogao si da odes do vulkanizera i namontiras felne ako im odgovaraju gume, ili jos bolje menjas celicne sa gumama za dobre gume za km felne

Comment

• Puzo81
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2009
                • 687
                • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by pistre
                ako sam te razumeo u tursku si isao svojim kolima, pa mogao si da odes do vulkanizera i namontiras felne ako im odgovaraju gume, ili jos bolje menjas celicne sa gumama za dobre gume za km felne
                Ne,nisam isao autom vec autobusom jer sam nabavljao robu za radnju pa usput svratio u Kormetal.

Ne ogovori mi niko hoce li se sta desiti trapu ako stavim ove alu sa ET 28 a na fabrickim je ET 49?Rupe i jotaza se poklapaju.Jel to znaci da ce biti izbacenija 21mm u odnosu na sad?

Comment

• pistre
                  CBC Senator
                  • 19.02.2008
                  • 234
                  • bg, vozdovac

ok je, samo obrati paznju na centralnu rupu jer se ne poklapa, tako da racunaj jos 20 eur za prstenove kod strugara

Comment

• Puzo81
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2009
                    • 687
                    • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by pistre
                    ok je, samo obrati paznju na centralnu rupu jer se ne poklapa, tako da racunaj jos 20 eur za prstenove kod strugara
                    Da u pravu si, promer 56.6 je kod corse a na kormetal mirage 67.Hvala

Comment

• Nezki
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2007
                      • 409
                      • Beograd

sa tim ET ima da ti tocak mnogo vise izlazi ka napolje, sto u principu lepo izgleda i neces imati problema da ti kaci negde u toj dimenziji
                      samo sto ti 13" nece izgledati kao te sa slike, ako zelis kao to sa slike moras da ides na minimum 16"
                      Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Puzo81
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2009
                        • 687
                        • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by Nezki
                        sa tim ET ima da ti tocak mnogo vise izlazi ka napolje, sto u principu lepo izgleda i neces imati problema da ti kaci negde u toj dimenziji
                        samo sto ti 13" nece izgledati kao te sa slike, ako zelis kao to sa slike moras da ides na minimum 16"
                        Ovaj KM konfigurator je mnoooogo cudan tj pokazuje minimum dva br vecu felnu u odnosu na zadatu .Jel razlika izmedju ET49 i ET28 u milimetrima 21 ili gresim?

Comment

• Nezki
                          CBC Senator XXL
                          • 04.01.2007
                          • 409
                          • Beograd

da ta razlika je u milimetrima
                          cisto radi poredjenja ovo ti je corsa sa 13" felnama http://img1.classistatic.com/cps/kj/090 ... h5_20.jpeg
                          Opel Corsa C by Nezki

Comment

• Puzo81
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2009
                            • 687
                            • Novi Sad/Prijepolje

Originally posted by Nezki
                            da ta razlika je u milimetrima
                            cisto radi poredjenja ovo ti je corsa sa 13" felnama http://img1.classistatic.com/cps/kj/090 ... h5_20.jpeg

U bree ovo maloo .Jos gume 175/70 + 13" nece ni na sta liciti.Kad bi neko u fotosopu odradio s ovom felnom da vidim kako izgleda

Comment

• Puzo81
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2009
                              • 687
                              • Novi Sad/Prijepolje

Moze li mi neko reci osim kod Tadica u BG ko jos u Srbiji prodaje nove Kormetal felne?

Comment

• pistre
                                CBC Senator
                                • 19.02.2008
                                • 234
                                • bg, vozdovac

danko i malo je jeftiniji od tadica, a i valjda trion d.o.o

Comment

Working...
                                X