Srafovi za BBS felne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 404_not_found
    CBC Senator
    • 18.08.2007
    • 278
    • Beograd, L.Brdo

Srafovi za BBS felne

Neke stvari ne mogu da shvatim, saznam, itd, pa se nadam da neko moze da mi razjasni.
    Kako da znam recimo koji su odgovarajuci srafovi za BBS felne 17-ice, naravno za Opela, 5x110 je raspon rupa?
    Primera radi, odem na ovaj sajt i gledam onako, ali se pogubim sa oznakama ovo m6,m7,m8...

Pertsch & Partner rund um´s Rad, die zur Montage von ein- und mehrteiligen Leichtmetall-Felgen (Alu-Felgen) benötigt werden, wie z.B. FELGENSCHRAUBEN aus Titan, Sonderedelstahl, Edelstahl, Stahl verchromt und vergoldet, ZIERSCHRAUBEN aus Titan und Edelstahl, MUTERN aus Edelstahl und Stahl, FELGENRINGE aus Aluminium und Edelstahl, FELGENSCHLÖSSER aus Titan, RADSCHRAUBEN aus Titan, Edelstahl und Stahl. Alle Titan- und Sonderedelstahl- Schrauben sind absolut korrosionsresistent (rostfrei) und besitzen die höchste Festigkeit.

Sta je bre tu sta dragi prijatelji?
    "Kume, mogao si da iseces nokte"

OPCS BIBLIJA
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Re: Srafovi za BBS felne

Ovo su ti sve shrafovi za dvodelne ili trodelne felne. Za koju namenu ti trebaju shrafovi konkretno..?

Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• 404_not_found
      CBC Senator
      • 18.08.2007
      • 278
      • Beograd, L.Brdo

Ma razgledao sam trazeci srafove za same felne, znaci ne dekorativne il tako nesto vec one normalne, znaci po felni 5 komada x 4 felne, ukupno 20.

OPCS BIBLIJA

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

pa nema tu osim ovi lockeri tj sigurnosni srafovi.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 404_not_found
          CBC Senator
          • 18.08.2007
          • 278
          • Beograd, L.Brdo

"Zveri moja Aliji dal da te daaam..."
          Salim se naravno.
          Elem, da prosirim pitanje malo. Odgovori su bili dobri naravno. Al evo, da hocu da kupim srafove za te felne, ako mi budu bili potrebni, kakved a trazim, dimenzije itd jer to onda logicno vazi i za sigurnosne.

OPCS BIBLIJA

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

pa koje srafove ti koristis. standardno postoje u dve dimenzije 17 i 19 a duzina opet zavisi koje felne nose, da li ti treba konus ili mozda imas distancere pa ti trebaju extremno duzi. koja je poenta ne razumem, zasto ne odes lepo i bobancentar tamo imas za ok cenu kvalitetne srafove sa konusom. ne kapirsm zasto bi porucivao sad od preko a drugo koliko vidim ovde je min. 10000kom tako daaa...
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 404_not_found
              CBC Senator
              • 18.08.2007
              • 278
              • Beograd, L.Brdo

Hehehe, pokusavao sam da naucim, na domacim sajtovima nisam mogao da nadjem neke dobre informacije, a pretragom foruma sam video da si vec preporucivao centar Boban tako da cu svakako ici kod njih. Kazem, najvaznije je sto sam hteo da naucim stogod pametno.

OPCS BIBLIJA

Comment

Working...
              X