Ako niste primetili, gotovo svi bolji auto samponi ostavljaju sloj silikona i voska na staklu, a narocito ovi profi samponi po autoperionicama. To jako smanjuje efekat brisanja brisaca, kao da imate slinu na sajbni. Elem, ja znam da se to moze skidati sa farbarskim antisilikonom, ali tesko i slabo ide. Jel neko nasao neki sprej na kome bas pise da je za to, i naravno, da se moze ovde kupiti ? Silikona ima i po unutrasnjim staklima, narocito ako kokpit sprej prskate po tabli, isto se neda skinuti, i smanjuje vidljivost.
Kako skinuti silikon sa stakala ?
Collapse
X
-
Kako skinuti silikon sa stakala ?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća." -
Re: Kako skinuti silikon sa stakala ?
Jok, ne skida, probo sam, skida njega tako antisilikon, samo je kuluk drljati svaki cas menjati krpu."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Evo ovde se hvale nekom sredstvom...
a ovde neki junaci skidaju silikon sa stakla od akvararijuma
Kaze : alkohol i zilet, samo ne istovremeno, nego prvo zilet, a alkohol nakon mukotrpnog skidanja - da se pocastisOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ništa od toga, ali ima provereno dobar sprej. Skida skoro sve vrste lepkova, očvrsli silikon i pur penu. Nije magija, ali mislim da je izvodljivo posle svkih par pranja naprskati stakla i prebrisati.
Sprej se zove Apursil i proizvodi ga TKK, košta po farbarama oko 300din za 200ml.
Ako ne nađeš viči, nabavićemo.
Comment
-
-
Alkohol ne skida, benzin slabije od antisilikona, a farbari ne bi bacali pare na antisilikon kad bi nitro razređivač skidao, 7 puta je skuplji od nitra, a i prob'o sam. Taj sprej će probam kad nađem, pa javim, a mislim da mi ustvari treba ovo
http://www.sonax.com/sonax-e/katalog_pr ... uct=240141
samo nigde nisam video.
'fala svima !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment