Fabricka zatamnjena stakla + folije+policija+teh.pregled

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darkopop
    CBC Senator
    • 17.09.2008
    • 213
    • Stara Pazova

Re: Fabricka zatamnjena stakla + folije+policija+teh.pregled

Stvarno mi nije jasno pokretanje ove teme kada ima najmanje 2 sa istom sadrzhinom (u toliko sam uchestvovao u diskusiji, a mogutje da ima josh koja). I isti odgovori su u obe.
    Ovo pitanje tje da se provlachi po svim forumima za auta dok se ne donesu izmene i dopune zakona koje regulishu zatamnjena stakla. Policija nikako ne mozhe da te kazni po aktima ili odredbama vetj po zakonu (to pishe na onoj belo-zhutoj kazni koju pishu kada netjesh da platish).
    q;o)

Comment

• Darth Malak
      CBC Senator
      • 26.05.2008
      • 207
      • Beograd

ok,ok slazem se ...

mozemo i da zatvorimo temu

ne znam sto sam se istripovao ,stavio folije pa se nesto ubedacio dA ce me cimati

Comment

• Darkopop
        CBC Senator
        • 17.09.2008
        • 213
        • Stara Pazova

poslushaj zverka i nema zime.
        mene su cimali i napisao mi kaznu i nishta tako tje biti svima, ali od tada nikakvih problema josh sam pre neki dan stajao sa policajcem i prichao o kolima.
        tako da neka te dugo sluzhe i da ih nikada ne skinesh
        q;o)

Comment

• buki23b
          CBC Početnik
          • 16.05.2009
          • 5
          • BG

Trebalo je novim zakonom koji je stupio na snagu od 1 januara2010 da se regulise i ta stavka sa zatamnjenim staklima, odnosno folijama... Bilo je predloga da se dozvoli koriscenje folija, jer prilikom sudara odnosno tacnije pucanja stakala folije sprecava da se staklo rasprsne, i tako povredi vozaca i putnike... Na zalost ta stavka nije usvojena i nama ne ostaje nista drugo nego da vozimo kao i do sada... Sto kazu ljudi iznad kad te panduri zaustave spustis staklo i cao...

Comment

• Dare
            CBC Senator
            • 16.09.2007
            • 219
            • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

Originally posted by Darth Malak

ma nema veze sto nemam "Tinted" i sto E nije ono sto sam mislio ce stavim folije pa sta bude,bude...
            meni na staklima pise "БОР TINTED" i imao sam zalepljenu najprozirniju foliju. Stakla su fabricki tonirana + folija i videlo se da je tamnije nego obicno staklo. Onda me je jednom prilikom zaustavila policija pa smo se ubedjivali. Folija je bila zalepljena tako da se nije moglo primetiti da je ima, a policajci su me pitali sta to znaci sto pise TINTED... posle par dana sam ipak odlepio folije samo zato sto ne volim da se raspravljam sa bilo kim

Comment

Working...
            X