Slike spojlera rucne izrade

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • YUgisa
    CBC Senator XXL
    • 05.06.2008
    • 793
    • Subotica
    • Yugo 1.1 EFI

Re: Slike spojlera rucne izrade

Originally posted by rudic.m
    Koji su to detalji ,po tebi?
    Konkretno sto su i neki rekli, dobre felne, min 15" mada bolje su 16", neke niskoprofilne gume, spustanje, napred pogotovo, bar na onoj prvoj slici izgleda jako visoko... Neki manji detalji npr izduv, tj zavrsetak, cini mi se da je nakrivljen a to nekako neide kad strci iz branika, ako strci iz branika onda treba da bude pod pravim uglom (bar moje misljenje) a ako izlazi ispod branika onda moze da bude nakrivljen, fale ti pragovi, posto vidim da je zadnji produzen i siri nego fabricki pa treba uklopiti i pragove sa tim... I nekako su mi visak one neravnine gore na braniku, posto si uklonio tablicu gore, nastavak branika dole je obao a ovo je nekako previse kockasto i strci...
    Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• rudic.m
      CBC Senator XXL
      • 30.07.2008
      • 407
      • Odžaci

Pa,necu sad svake godine farbati auto!Boja se meni svidja,stvar ukusa.Svidja se meni vise boja ali za jednu se mora odluciti.Sto se tice spojlera,hteo sam da cujem druga misljenja,pozitivna i negativna.Meni se svidja,samo mi od nazad nekako ne stoji.Znam da to kadetu mozda i ne stoji ali cu ja da uradim pa ako mi se ne svidja,skinem.Oprugea li je neko sabijao opruge od vas?Koliko je to pouzdano?Da li moraju i kraci amortizeri?Felne bih voleo da stavim 15-ce ali mi kace nazad cak i ako rub savijem(bar ove sto sam probao da stavim).Zeznuo sam se sto nisam prosirio rub kad sam ga farbao.Od cega stavljaju rubove da budu onako izbaceni?Od kocke?Auspuh sam takav nasao polovan pa nisam mogao da biram.Kakvi su oni na najlonu?Hoce komsija da mu dam moj a on meni da kupi kod tog lika na najlonu.Cene su oko 50 e.Pragova,na zalost,nema u okolini,jedino bubanj potok.Sto se tice branika,napred bih samo stavio neki lep nastavak.Zadnji ,kao i prednji,sam sam radio pa sam ukrajao od cega sam imao i kako je moglo.Sve je to moglo daleko bolje da se uradi ali mi je ovo auto jedini auto,pored caletovog,tako da sam zurio da ga sredim(a mozete videti u mojoj temi kako je auto izgledao).Da ja imam jos jedan auto za voznju sve bi se to drugacije radilo.Ali ,sta je tu je.

@somi: kazes da na najlonu subotom ima felni povoljno?

Evo felni koje sam probavao:
      viewtopic.php?f=15&t=31792

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Ako malo sabiješ opruge mislim da ti ne trebaju kraći amorti a što se tiče sigurnosti nema tu šta da bude nesigurno. Alu felne ne moraju da budu ogromne, a za to koje pasuju najbolje na tvoj auto moraš da se raspitaš na OPCS podforumu oni to sasvim sigurno znaju. Felne nisu samo coli i raspon rupa ima tu još nekih stvari koje moraš da ispoštuješ. Koliki offset je bio na tim felnama što si probavao a koliki je preporučeni za tvoj auto? Centralna rupa? Širina felne? Koliko je odstupao prečnik točka od fabričkih dimenzija? Ima tu dosta stvari da se nauči i proba iako je naizgled jednostavna stvar Samo strpljivo i čitaj dobro CB ima ovde mnooogo toga da se nauči pre nego što počnu da se montiraju spojleri na krov

Comment

• rudic.m
          CBC Senator XXL
          • 30.07.2008
          • 407
          • Odžaci

Ma,znam ja za offeset samo ove su mi pale saka.
          viewtopic.php?f=15&t=31792

Comment

• nitro01
            CBC Početnik
            • 30.05.2010
            • 4
            • Uzice

Da li neko zna gde se moze kupiti ili ko bi mogao napraviti zadnji spojler za Fiat Pandu kockicu i za koje novce orjentaciono?

Hvala

Comment

Working...
            X