Farbanje Auta U Potpuno Drugu Boju, Procedura i Cena!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shone190
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2004
    • 1877
    • Beograd
    • Dodge Charger 8.1l

Farbanje Auta U Potpuno Drugu Boju, Procedura i Cena!!!

Interesuje me kakva je procedura kod farbanja auta u drugu boju (iz srebrne u crnu) po pitanju menjanja saobracajne dozvole i ostalih gluposti vezanih za osiguranje? Jel' se ide na vestacenje auta ili sta vec to farbanje vuce za sobom?

Takodje jel' neko zna kolika je okvirna cena za farbanje celog automobila (u pitanju je Audi coupe kockica) u recimo neku crnu metalik boju, naravno da to bude ljudski odradjeno sa odlicnom farbom?

Pozdrav!
  • Nikola Polovina
    CBC Član
    • 24.07.2005
    • 27
    • Novi Beograd

orjentaciono golf 4 u crnu metalik u matrixu oko 1000e cuo sam da oni to rade najbolke, a imas i radnju kod mostara TOP SJAJ caletu su uradili savrseno oktaviju posle cukanja. za papire mislim da samo podneses zahtev u supu.
    www.nbgcrew.netfirms.com
    NE UZIMA BOG NI DOBROG NI ZLOG VEC ONOG KO KASNO UKOCI !

Comment

• zux
      CBC Senator XXL
      • 10.05.2005
      • 773
      • Beograd-Filmski grad

Procedura je kao što ti je već rečeno
      Podnosiš zahtev za promenu boje i dobijaš novu saobraćajnu
      Inače cena za OK farbanje metalik bojom je oko 500-600? (naravno ne u matrixu koji dere)

Comment

• shone190
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2004
        • 1877
        • Beograd
        • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by zux
        Procedura je kao što ti je već rečeno
        Podnosiš zahtev za promenu boje i dobijaš novu saobraćajnu
        Inače cena za OK farbanje metalik bojom je oko 500-600? (naravno ne u matrixu koji dere)
        Jel moram da dovezem auto kako bi se i sami uverili u promenu boje ili samo kazem sada je crna metalik i cao?

Uh vec sam se oladio kada sam video cenu 1000e Pa za te pare mogu kupiti jos jedan Audi
        Nego kada se farba ceo auto u drugu boju, jel se farbaju i krila, hauba i ostali unutrasnji detalji u drugu boju, posto je malo dziberski da kada otvoris haubu ili gepek, ono siva boja umesto crne.

Pozdrav svima!

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

Tehnicki pregled na kome utvrde promenu boje (ides po nalogu Mup-a).
          https://t.me/pump_upp

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Promena boje ako hoces ranije ides na vandredni teh. pregled i to kosta 20 EU. Nema nikakvih sumnji jer se provere brojevi sasije i motora.

Sto se tice farbanja u drugu boju sve je stvar dogovora. Mozes samo spolja ali ako je boja skroz razlicita obicno se farba sve (pragovi, vrata, stubovi, hauba spolja i iznutra, vezni limovi itd.) Najveci dogovor treba da padne oko motornog prostora koji uzima dosta vremena.

Budi siguran da dobro farbanje auta srednje velicine sa promenom boje spolja i iznutra ne mozes dobiti ispod 700EU.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

To je najjednostavnije da se odradi pred registraciju, pa kada uradis tehnicki, samo konstatuju i promenu boje. Onda imas jedino extra trosak za saobracajnu.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Bio 150din, sad je mozda i vise
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Nikola Polovina
                  CBC Član
                  • 24.07.2005
                  • 27
                  • Novi Beograd

koliko para,toliko muzike, prijatelju motorni prostor mozes sam da ofarbas sa onim za zastitu limarije ako imas malo znanja da izvadis motor i naravno prostor za rad. ili da uzmes i sam da pripremis auto,kupis kvalitetnu farbu i platis samo ruke majstoru,ruke su od50-100e farba oko 300e ili idi na varijantu ako hoces da ga vozis jos samo par god uzmi neku prosecnu farbu,ili ako ti se svidja ona fora sa folijom,da ti prelepe ceo auto,isto je skoro kao farbanje.
                  www.nbgcrew.netfirms.com
                  NE UZIMA BOG NI DOBROG NI ZLOG VEC ONOG KO KASNO UKOCI !

Comment

interesuje me samo jedna stvar . dali boja motornog prostora moze da se razlikuje od boje auta. dali mogu da prave problem zbog toga na tehnickom?

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Moze, nema problema da boju motornog prostora.

Comment

siguran si? to bi mi ustedelo novca posto je ceo isprskan u zastitu vec, isprskao bi ga sa obicnom farbom. akril spolja

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Jesam. Postoji neki minimalni % boje koja mora da bude na autu (glavna boja), a to nema veze sa motornim prostorom jer se on spolja ne vidi.

Comment

Working...
                          X