Kako najbolje srediti limariju kod Opel Astre F / Vectre A

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boskovic
    CBC Početnik
    • 27.07.2009
    • 9
    • Vrbas

Kako najbolje srediti limariju kod Opel Astre F / Vectre A

Pozdrav svima!

Imao samo nedoumice gde da stavim ovu temu, dal u Opelov podforum, pa u podforum za Astre, al znam da ovaj problem imaju i Vectre ( kod Opela ) pa i Kadet itd... izmedju ostalog, to i nije problem rezervisan sam oza Opela, nego i za dosta drugih modela, pa rekoh ajd da stavim gde se svi okupljaju , pa tako ga stavih ovde.

Naime, imam Astru F iz 1992 kojoj pragovi, zadnji rubovi, i "obruc" oko otvora za rezorvoar, jednostavno VAPE da se oprave. Jednostavno godine, takva limarija, malo losije odrzavanje po pitanju pranja i zastite je odradilo svoje, i sad sta je tu je, treba se ici do limara/lakirera da se to uradi.

Imam par ponuda od 300 do 200 evra za ruke, plus materijal. Uglavnom se radi o limarima iz Vrbasa ( pa ako neko ima preporuku neka napise, ili posalje na pm ). Ali ono sto mene najvise zanima je par prica koje sam nacuo vezanih za Kadete. Naime, neznam dal je istina ili ******stina, al navodno, kod njih su pragovi propadali zato sto je vlaga ulazila u pragove, te ih "izjedala" iznutra. Navodo je ovom problemu priskocio neki lik ( kojeg niko nezna kako se zove ) koji je navodno ostavio rupice za drenazu vlage... :chesh: chesh: ...dal je ovo istina , ili je jedna od urbanih legendi

Takodje me zanima , dal ima negde uzeti pocinkovane ove delove ( pragove, rubove itd... ) Takodje, dal je pozeljno zastiti posle zamene i farbanja necim i cime?

Pozdrav!
  • Boskovic
    CBC Početnik
    • 27.07.2009
    • 9
    • Vrbas

Re: Kako najbolje srediti limariju kod Opel Astre F / Vectre A

NIje valjda da niko nista nezna o ovome?

Comment

• Vidan KV
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2007
      • 432
      • Kraljevo
      • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: Kako najbolje srediti limariju kod Opel Astre F / Vectre A

Delove limarije,kao i sve delove za auto,možeš veoma lako naći iz orginala....problem predstavlja cena pa se stoga većina(da ne kažem svi) odluče za zamenske....i tu uma klasa kvaliteta te i u njima(zamenskim) imaš bolje,gore i nikakve.....imaš par firmi po Bgd-u koji se bave delovima za limariju pa se raspitaj......kvalitetan lim,dobro odrađena priprema i farbanje i ne treba ti više nikakva zaštita....

Comment

Working...
      X