Posto sam kupio felne, ali za milimetar mi ne odgovara centralna rupa, da li neko moze da mi kaze nekog metalostrugara ili kako se vec zove kod koga mogu da prosirim tu rupu...
E pa nemoze kod bilo kog strugara, prvo mora da dovoljno velik strug da moze da prodje felna da ne zakaci klizne povrsine ili da izvadi jedan deo kliznih povrsina odmah ispod stezne glave ili amerikanera.
Drugo treba mu dovoljno velik amerikaner ili neka ploca na koju ce da stegne felnu da bi obradio centralnu rupu.
Blago tebi druze, kada mozes sa takvim stvarima da se zezas. Ja znam lika kome je letela glava tako, jer je sam "obradjivao" felnu i stavljao srafove sa celicnih.
E znao sam da će neko da se nadje oko rupe da pametuje, samo sam čekao...
1mm je 0.5 milimetara skidanja materijala, to može i šmirglom maltene da se uradi i neće mu leteti glava zbog toga nego zato što ne stegne šrafove ili ne stavi odgovarajuće.
Za strug je Viper već odgovorio, treba ti velik strug koji retko ko ima. Imaju ga mašinske radionice starih državnih firmi, ložionica ili kako se to već u BG zove što popravlja lokomotive il itako neke firme koje rade velike komade.r
^ Bas tako, 0.5mm nije problem.
Uzmi neki grublji papir sa smirglanje i zavrsio si posao. Na strugu bi ionako bio problem centrirati felnu da bi se efikasno skinulo nozem (jer se radi o samo 0.5mm na felni), pa bi se opet svelo na koriscenje smirgle, jedino sto bi moglo da se zavrti pa bi islo brze.
Ali, povedi racuna da ne skines previse, naravno - naleganje centralne rupe je vazna stvar. Najbolje da imas auto u blizini sa skinutom felnom i da kontrolises pokusavajuci da montiras felnu...
poslao sam mu odmah na pp u koju tacno radionicu da ode, a pokusaj i kod vulkanizera na balans masini da zavrtis felnu i prislonis smirglu, samo gledaj da je drzis nekim predmetom da ti ne odu prsti
Centralna rupa na felni ima namenu. Ona pravilno centrira tocak tokom namestanja. Da ne ulazim u detalje, ovo je prednost nad kolima koja se oslanjaju samo na srafove da dovedu tocak u pravilan polozaj.
Comment