Malo sam se zaneo pri lakiranju, imam li popravni?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloca
    CBC Senator XXL
    • 21.12.2005
    • 510
    • Novi Sad
    • Astra bertone turbo

Malo sam se zaneo pri lakiranju, imam li popravni?

Resio sam da sredim prednji branik (kucna verzija), prefarbao ga i dobio pomorandzinu koru. Zatim sam lakirao i istripovao sam se da se pri malo jacem nanosu laka ublazuje efekat pomorandzine kore, ali to je rezultiralo slivanjem laka i na nekoliko mesta pojavile su se suze. Posto imam jos laka, da li mozda mogu sutra da predjem finom smirglom te suze pa ponovo prelakiram, ili da ne diram nista? Kako se izbegava pom. kora? Trebace mi za zadnji branik...
    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Re: Malo sam se zaneo pri lakiranju, imam li popravni?

Pa tu gde ti se slivalo, predji vodenom smirglom i posle toga ispoliraj. Trebalo bi da ima dovoljno laka za ovaj poduhvat
    Power of dreams !!!

Comment

• Zloca
      CBC Senator XXL
      • 21.12.2005
      • 510
      • Novi Sad
      • Astra bertone turbo

Pa to je meni palo na pamet. Da uzmem neku finu smirglu, npr. 1200, poravnjam, e sad ne znam cime da ga ispoliram. Lik sto mi je prodao boju predlozio je da ispoliram branik ako hocu malo da ubijem sjaj kako ne bi previse odskakao od ostatka automobila. Da li bih morao onom polirkom ili moze rucno, ono, premazem branik pa utrljavam? Vise mi odgovara rucno jer vazda ima nekih krivina, otvora i cuda...
      MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

cepni ga prvo za 1200 pa onda 2000 i na kraju polirpasta i krpica. a za sjaj ne brini, vrlo brzo ce da se izjednaci sa karoserijom kad ga sunce malo opece.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
        X