Retrovizori za juga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Retrovizori za juga

Zanima me postoji li neko resenje za retrovizore na jugu? Da se pri svakoj rupi ne oklembese, da se pomere malo unapred, da se ne moram saginjati nazad da bi ih video, kao i sama njihova povrsina. Postoje li neki retrovizori sa nekog stranjskog auta da mu lepo stoje, pa da uzmem na otpadu, jer ovo je smesno. Nista ne vidis na njih
    Ako neko ima neki savet oko ovog tuninga neka slobodno napise. Ili da zategnem onaj veliki od pola metra sto je vec bilo reci o njemu na forumu, pa da sve na njega gledam
  • Kenno
    CBC Senator XXL
    • 21.08.2006
    • 460
    • Zenica, BiH

Re: Retrovizori za juga

Ako su ispravni onda ne bi smjeli da se ikako pomjeraju igdje. Mogu se zategnuti šarafom kojeg vidiš kada skineš retrovizor sa vrata, slobodno stegni jače neće mu ništa biti.

Mogu isti ti fabrički ići naprijed, ali to povlači bušenje rupa na vratima, a naravno rupe ostaju gdje su već bili retrovizori do sada. Ili da staviš novi tip stakala i retrovizora, no to i nije tek tako jeftina igra.

Ja imam sva tri (vanjska i unutrašnji) fabrička i sasvim lijepo mogu da vidim i vozim i po autoputu i po gradu. Kad se parkiram u rikverc ionako se okrenem pa gledam. Možeš upasovati retrovizore i od Fap-a, ili možda univerzalne koje sam viđao veće od fabričkih ali sve to izgleda kao kakve klempave uši, tj. meni se nikako ne dopada.

Comment

• YUgisa
      CBC Senator XXL
      • 05.06.2008
      • 793
      • Subotica
      • Yugo 1.1 EFI

Da se predje na novi tip retrovizora kosta oko 9000din... I definitivno su najbolji retrovizori ikad ugradjivani na Yuga...
      Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Kenno
        CBC Senator XXL
        • 21.08.2006
        • 460
        • Zenica, BiH

I to je negdje 15-20% vrijednosti standardnog Yuga sa starim tipom retrovizora...

Comment

• nikaragva
          CBC Senator XXL
          • 03.06.2008
          • 521
          • B. Palanka
          • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Pda, nisam ja tu mislio ulagati neke velike novce, jugo je to, 200-300 dinara ce ga sasvim lepo osveziti
          Moracu svratiti do otpada da vidim kakvih ima dzidza bidza, mada mi je majstor rekao da nema velike razlike u cenama za juga, na otpadu i u radnji

Comment

• YUgisa
            CBC Senator XXL
            • 05.06.2008
            • 793
            • Subotica
            • Yugo 1.1 EFI

Sta bi ti rekao onda tek kad bi potrosio 450e na kvacilo samo Naravo za Yuga

Pa bolje gledaj dva puta, posto nekad zna biti i skuplje na otpadu nego u prodavnici Tj delovi karoserije i to je jeftinije na otpadu ali stvari tipa maska i slicno zna da bude skuplje na otpadu nego novo u prodavnici
            Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

Working...
            X