Video sam u prolazu na jednom autu ispod svetala nekakve diodice koje svetle pri upaljenim svetlima,inace to se lepi na limu ispod samog fara,izgleda kao na Audiu one diodice u samom faru...kako se to uopste zove i gde bi to moglo da se nabavi?
Diodice ispod farova
Collapse
X
-
-
Re: Diodice ispod farova
Imas na najlonu u ns,ima na bubanj potoku bg, 500din kom
imas isto to u gangland-u 1500 din kom
pa ti vidi kako ti odgovara
VTS
Originally posted by QV laleJos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Comment
-
-
ove su bile odmah ispod fara u duzini koliko je far dugacak u donjem delu,izgleda bas lepo,ja nisam neki ljubitelj kicenja auta nekako mi dodje kicerica ali ovo lepo izgleda...moracu malo da prosvrljam po netu,samo da izbunarim neki sajt koji prodajr online,posto nisam iz BG-a a da idem samo za to bas i nije isplativo...
Comment
-
-
U onoj temi imas link,ali verovatno nisi pogledao
Comment
-
-
Jeste da extra izgleda al ne bi ti savetovao da stavljas pre nego sto se pocne primenjivati novi zakon.(ili izadje onaj propratni akt o tehnickim ....)
Zasto?
Zato da ne bi dosao u situaciju da platis kaznu ko sto je platio pre par meseci moj drugar na Zlatiboru.Zaustavili su ga panduri i uz konstataciju "pa nije ti ovo momak A5" lupili mu kaznu od 3000 po clanu 226 valjda.I on je lepo odradio ispod farova na B3 al ajd ti objasni cajoshima da su to led dnevna svetla!Nije hteo vise da se maltretira sa balvanima i odmah je skinuo te led trake.
Druga je stvar ako kupis neki dobar aftermarket far koji ima integrisanu led traku,mislim da ti onda ne bi mogli nista mada ima crv sumnje da bi i onda nasli razlog da te zajeb.... !
Comment
-
-
Jok i nije glupost.Smejao sam se ko niko.Mislio sam da me zavitlava i da su mu garant napisali zbog maglenki koje non stop ukljucuje i kad treba i kad ne treba.Ali nisu bile u pitanju maglenke vec te naknadne led trake sto je stavio ispod fara.
Jedino resenje da se kupi far ili kako bi prosla varijanta da se otvori far pa sa unutrasnje strane da se stavi led??
Comment
-
-
Mene jos nisu zaustavili zbog toga,a prosao sam pored njih dosta puta.Jedan mi je cak i pohvalio zadnja svetla (plava su) i pitao me cime se to farba,markerom?Onda sam ga "prosvetlio" objasnjavajuci mu sta je Motip sprej
Comment
-
Comment