Potreba za pravom nijansom boje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GM
    CBC Član
    • 01.04.2005
    • 79
    • Beograd
    • Opel Astra, 1.6

Potreba za pravom nijansom boje

Molim vas za preporuku gde se u Beogradu moze kupiti boja na malu kolicinu, ciju bi nijansu strucnjaci utvrdili na osnovu boje i njenog stanja na autu. Zelim sam prefarbati neka sitna ostecenja. Boja je metalik shampanj.

Pozdrav!
  • luka.l
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 490
    • Beograd
    • ВАЗ 21213

Pa odi u bilo koju farbaru koja pravi autolakove. Sad, ne mogu tacno da ti kazem u koju, posto ih ima mnoooogo. Dodjes kod njih i trazis im paletu onu i onda ubadas.
    - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
    - "I vi ste dobro."

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Ili skines deo koje je ofarban u boju koju hoces (vratanca cepa za gorivo, retrovizor...) I odneses u neku bolju farbaru gde ti kompjuterski naprave tacnu nijansu boje.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

Ako je boja fabricka, onda nema potrebe za "snimanjem" boje, nego farbare imaju kataloge fabrickih boja sa formulama smese.
        Mogu da preporucim farbaru preko puta supa u 29. Novembra, ali mala ulicica sa strane supa (zaboravio sam kako se zove). Mislim da je min pola litre.

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Zar farba ne izbledi malo tokom vremena? Onda fabricka oznaka ne odgovara pravoj boji na kolima Ako se snimi prava nijansa onda nema greske.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dfast
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2005
            • 1302
            • Hoofddorp NL /Bgd

Pa ako je metalik, onda ne bi trebalo da bude prevelike razlike, jedino sto ce novi lak malo vise da sija. Na mom autu sam ofarbao samo krilo, i razlika se primeti samo kad se priblizis na manje od metar, a originalna boja je stara 17 god.

Comment

• Darko
              CBC Senator XXL
              • 29.03.2005
              • 528
              • Beograd

Ja sam uzimao boju u nekoj farbari kod meka na vidikovcu(stanica 37,50,59 smer ka rakovici). Minimalno je 250g i to je bilo valjda 1500din. U pitanju je metalik boja. Za moju vectru je mislim fabricka oznaka 147 i na osnovu toga su napravili i razlike nema....

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Originally posted by dfast
                Mogu da preporucim farbaru preko puta supa u 29. Novembra, ali mala ulicica sa strane supa (zaboravio sam kako se zove). Mislim da je min pola litre.
                Ulica je Porecka, farbara je bila Echom i radili su max meyer lakove. Sada je tu stambena zgrada i svega toga vise nema.
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dutchman
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 741
                  • Vracar centar sveta

sad je max mayer u severnom bulevaru iliti ulica koja od bogoslovije ide ka groblju a nije ruzveltova nego ona shto ide sa gornje strane groblja....

najbolji izbor
                  Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
                  X