Zavesice za tockove, Astra F, gde nabaviti u NS ili Vrbasu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

Zavesice za tockove, Astra F, gde nabaviti u NS ili Vrbasu?

Zanima me da li neko ima info gde mogu nabaviti zavesice za Astru F, ali da se nemora busiti unutrasnji rub krila da bi se postavile, nego sa ajd da nazovem "brzo montaznim" sistemom, nesto na foru zabica, itd... Ubise me sire gume, cim operem kola, pogotovo po ovom vremenu, posle 10 minuta voznje, Astra ko da nije prana, uvek bude do lajsne u totalnom glibu NIje nesto bolje ni sa fabrickom sirinom guma, fabricke su 175 mm, a ove moje 185, nije neka razlika, plus sto moje felne nisu nista "izbacenije" od fabrickih. Znaci, taj problem koliko vidim imaju u 90 % slucajeva i sa fabrickom sirinom guma. Tako ako neko zna neki info broj, puno bi mi znacilo, posto su me u nekoliko radnji gledali blagim telecim pogledom u fazonu "Ko to jos stavlja, plus to nemamo "

Unapred hvala.
  • nina996
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2009
    • 324
    • leskovac

Re: Zavesice za tockove, Astra F, gde nabaviti u NS ili Vrbasu?

Ja sam naso prednje original opelove na otpadu nameste se lako na plastici u krilu ima obelezeno gde se isece skalperom i tu prodje zabica i resen problem.meni trebaju zadnje za karavan ako nadjes javi na pp.pozdrav
    Pirke

Comment

• mb12
      CBC Senator XXL
      • 06.11.2006
      • 640
      • Vrbas
      • Mazda 626 2.0 TD

Ovde mrka kapa! Posle par dana okretanja brojeva otpada po Futogu i Veterniku ( ko je iz NS-a, zna o cemu pricam ) niko nema zavesice. Ma, na kraju sam odlucio izbaciti alu felne, i staviti celicne, plus fabricke dimenzije guma, pa sta mi bog da.

Pozdrav!

Comment

• drlja
        CBC Član
        • 17.09.2008
        • 10
        • indjija

Trazio sam tako nesto dugo vremena, jer cim operem auto posle 5 min voznje opet usran, jedino sto sam nalazio je neka gumena imitacija, al sa njima bi auto izgledao ko kamion . Slucajno juce pogledam u jednu prodavnicu auto delova i ugledah nesto slicno onom sto trazim (naj slicnije fabrickim). Sutra montiram na auto pa ako bude dobro okacicu slike (ako ne pokricu se usima ) . U svakom slucaju javljam sta se desilo, pozzz!
        Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!

Comment

• drlja
          CBC Član
          • 17.09.2008
          • 10
          • indjija

Pozdrav!
          Okacio sam konacno zavesice, proizvodi ih meni do sad nepoznata slovacka firma "auto max"( kao da je to bitno )
          Montaza je prilicno konfuzno objasnjena , (t.j. nije nikako) pa sam krenuo po logici.
          U pakovanju se inace dobiju dve zavesice, po cetiri nazovi zabice i po cetiri srafa.
          Prvo slika prljavog praga jedan dan posle pranja:

Slika zvesica u kutiji:

Zatim sam skinuo one ruzne natpise na zavesicama i dobro oprao deo sa unutrasne strane blatobrana, kao i deo praga koji zahvata ista.
          Onda sam premerio gde sta ide i probao kako bi to stajalo, obelezio mesta za busenje, i skinuo tocak jer ne moze busilica da pridje. Napominjem da nigde lim nisam busio(niti hocu), probusena je samo plastika blatobrana na dva mesta, sto se moze po skidanju zavesica zaliti silikonom(ili necim drugim) pa se nista ne primeti.
          Dolazi na red srafljenje zavesica :

Jedan deo (gornji) sam podvukao pod plastiku blatobrana da se manje vidi a doni deo sam premazao silikonom da bolje dihtuje, odnosno slepio sa blatobranom.
          To sve kad se vrati tocak na mesto izgleda ovako:

Eto toliko, nisam bas ljubitelj ovih zavesica ali muka me naterala da postavim, posto su montazno demontazne(za prvu mi trebalo oko 45 min. posle ide mnogo brze) verovatno ce biti na kolima samo zimi.
          Evo i sajt pa vidite kako tamo izgledaju http://www.auto-max.sk/Pages_Shop/produ ... x?kod=1892
          ja sam ih platio 600 din, pa se isplati probati ko ima slicne muke sa prskanjem blata po autu.
          Uhhh al se nakucah! pozzz!
          Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!

Comment

Working...
          X