Imash vec dosta odgovora, ali po vidjenju za izbegavati je "matrix" ubijaju sa cenama, ne poshtuju rokove, loshe farbanje itd.. Vezano za fandjo - fusheraj, gledao sam kako git otpada posle 30 dana korishcenja auta...
Slazhem se sa drugima da je najbolje probati kod pikeca.
meni su 14 -ice... 185/65 a felne su gabricke nisu sportske kao na hgt -u ali su da kazem polusportske.. .sa dosta onih resa... pa uglavnom su lepe felne ali ocu lepse
voleo bih recimo 15 jer 16 je previse onda moram stavljam ultra male gume a to ima da puca ko od sale na ovim nasim smrdljivim putevima...
Zverko kod Pikeca je rasprodaja posto ce da zida i renovira radionicu .Naj bolje ga pozovi na tel posto nije bas vican kompjuteru. Ima gotovih branika preko 100 komada i sigurno ce biti nesto za tebe.063 552055
Saberi jos razliku u ceni jer 195/50/15 je jeftinija guma od 195/55/15
Ja sam placao dunlop sp sport /50 nesto malo preko 5000, dok su /55 preko 7000 dinara, pa vidi sta se isplati... ne znam da li ti imas zimsku i letnju gumu, samo pripazi ako se odlucis za /50 zimi jer mogu lako da stradaju i felne i gume... pricam ti ovo jer sam imao iskustva sa tim profilom i sada za zimu uzimam tigrusu (winteru) nesto tipa /60...
Za gume i felne bi ti preporucio Danka.
Ima u Zemunu radnju/radionicu (sta vec).
Ortak je kod njega uzimao, i covek je stvarno ok. I to su mu zapale za oko, neke rdjave felne, koje su sredjene i izgleadale kao nove.
Trebalo bi da mozes da menjas stare za nove, uz doplatu naravno.
Mislim da je poceo da radi i hromiranje felni, samo nisam siguran koja je cena
Comment