jel moze unutrasnjost da se presvuce?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • izida
    CBC Član
    • 02.07.2008
    • 21
    • beograd

jel moze unutrasnjost da se presvuce?

ne mislim na sedista nego na plastiku,tablu ispred vozaca,suvozaca,oko vrata,oko rucne....
    znaci da se komplet ovo "presvuce"

na slikama se ne vidi ali dosta je izbledela "plastika" ili od cega je vec napravljeno,zanima me da li to moze nekako da se presvuce necim i koliko bi to kostalo? auto je astra g.
    hvala.
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Re: jel moze unutrasnjost da se presvuce?

Nediraj nista, tesko je da ce ispasti bolje nego sad...

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

postoji boja za osvezavanje te plastike koja je izgrebana ili izbledela. mada, meni izgleda skroz ok, mazi samo to silikonom i uzivaj.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• vracarac
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2007
        • 364
        • Beograd
        • Opel Astra G

Moze, mada ne znam kako bi ti to kod nas uradili, i koliko bi to sve koshtalo....

Ovako npr?

Opel Astra G 1.8 16V - Opel club Srbija

Comment

• izida
          CBC Član
          • 02.07.2008
          • 21
          • beograd

Originally posted by zverko
          postoji boja za osvezavanje te plastike koja je izgrebana ili izbledela. mada, meni izgleda skroz ok, mazi samo to silikonom i uzivaj.
          kakva boja?
          aj da se dopunim,pre jedno 2 meseca sam u nekoj farbari kupovao nesto nevezano za kola i tamo sam video sprej za farbanje tih plasticnih delova koje sam spomenuo gore u prvom postu,i ja magarac se nalozim i uzmem to,dodjem kuci,nisam ni gledamo sta pise na spreju i pocnem da prsam sa tim smecem po plastici.
          posle par minuta primetim da mi sve izgleda cudno,neujednaceno,i nesto me natera da tek tad procitam sta pise na spreju i vidim da je to bukvalno auto lak,kao onaj sto se pise po zidovima.....
          tu sam ispizdeo totalno zbog toga sto je sve to dosta izgledalo sareno,neujednaceno tako da sam ostatak dana proveo u laganom farbanju sa tim prokletim sprejom da bih koliko toliko ispravio stvar.
          moram da priznam da sam u tome i uspeo posto je na kraju ispalo stvarno odlicno,kao da je novo,bilo je tu par mrljica ali nista strasno......
          i evo sad posle 2 meseca ta farba pocinje da se ljusti sama od sebe i auto pocinje da izgleda uzasno iznutra,na nekim mestima dolazi do izrazaja stara boja i auto sve vise lici da je izgreban.
          kako da skinem tu farbu sto sam nabacio sa sprejom?
          jel smem neki razredjivac da koristim a da ne napravim jos vecu glupost???

Comment

• rudic.m
            CBC Senator XXL
            • 30.07.2008
            • 407
            • Odžaci

I mene zanima da li moze takva tabla da se farba,jer nije od plastike vec neki sloj skaja,sta li je vec.Postoji li neka specijalna farba ili se farba kao plastika,sa prajmerom kao podloga?

Izida: Jel kod tebe to sto si farbao od plastike ili je taj skaj?Da li si pre farbanja stavljao prajmer?Mozda se onda ne bi ljustilo.
            viewtopic.php?f=15&t=31792

Comment

Working...
            X