Ako nekom treba neka pomoc oko spojlera tu sam da pomognem.
POMOC OKO SPOJLERA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zanimaju me spojleri za 156-icu, side skirts ili pragovi. U principu zeleo bih fabricke ili sto blize originalu. Pricalo se vec o tome na forumu papreni su da se naruce, razmisljao i o domacoj radinosti, nesto tipa napraviti kalup po originalu od fibera pa njega kao matricu koristiti.
obzirom da si specijalizovan u ovoj oblasti zanima me koliko je to izvodljivo kao i koliko bi kostala slicna intervencija kod profesionalca.
-
-
Nisam do sada radio ni jednu 156-icuali mislim da bi se mogla jako lepo odraditi jer ima jako zanimljivu liniju.Postavi neke slike kako bi zeleo da izgleda pa da odradimo jedan styling.A mogli i bi i clanovi foruma da ti pomognu ako imaju neke slike od Alfe .Pogledaj u mojoj galeriji kako sam odradio nekoliko Fiata Kupea pa se cujemo.potpis nije po pravilima foruma
Comment
-
-
daewoo lanos
postavio sam novu temu ali me honda uputio ovde
da li si radio daewoo lanosa?
zanimaju me sajtne i navlake za prednji i zadnji branik ne previse nabudzeno
pozdrav
valjda sam sad pogodio gde treba da pitamnemoj na silu uzmi veci cekic
Comment
-
-
Ako nekom treba neka pomoc oko spojlera tu sam da pomognem.
Citao sam na nekom sajtu da imaju da se kupe tzv."car body kit"ako sam dobro napisao.E sad mene zanima jel se oni samo nakace na auto npr kupis odredjenu boju i samo nakacis na branike, rubove....ili moraju da se menjaju branici rubovi..zatim farbaju i sve po redu...
Comment
-
-
Daewoo nisam radio.Ali dosta automobila ima slicnih tako da moze uz malu prepravku da se montiraju spojleri.A najbolje je da postavite slike sta bi zeleli i kako da vam izgleda auto.A odgovor za -nbbulevar-car body kit-kada kupis dobijes ga u osnovnoj boji ili je uduvana podlogom za boju.Tako da moras prvo da pogledas dali spojleri pasiraju pa ako lepo nalezu tek se onda nose kod farbara da se ofarbaju i onda se montiraju.Mozes kupiti komplet branik a mozes kupiti polu branik koji se montira na postojeci.potpis nije po pravilima foruma
Comment
-
-
evo slike sta bi hteo... radi se o Vectri Estate...
sa ove slike me interesuje branik i sajtne...
ova slika je da od prilike vidis o cemu se radi...
a sa ove slike ceo zadnji deo...
mozda mala prepravka sto se tice sajtni ali od prilike ovako...moze li?znaci treba mi funkcijonalnost pre svega...
evo ti neke ideje o izgledu automobila...(obrati paznju na prednji spojler...moze li?)
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
mene interesuje cena za sve to. da li zavisi od modela branika i sajtni ili je sve to mindedj. evo i konkretno (mada sam ti vec poslao pp) zeleo bi da nabudzim astru f karavan sa tom tvojom ponudom nije bitno koji su modeli recimo bilo sta po tvom ukusu, samo me interesuje okvirno cena da znam o kojoj cifri da razmisljam.
Comment
-
Comment