Mislim da nema.
Na par mesta sam video: crna, bela, plava, crvena.
Sivu nisam.
mada možeš i sa običnim sprejem, smao je fazon da je dobar saspršivač na spreju.
Evo kako je meni ispalo sa običnim crnim sprejem, prijatno sam se iznenadio kako izgleda...
prskao sma sa jedno 30ak cm razdaljine, jednom pređeno,...
Kada zatamnite stopaljke, obavezno stavite jace sijalice ispod, ne zbog milicije i kazni nego zbog bezbednosti. Par puta sam zamalo naleteo na takve koji su to odradili , prvo sam pomislio da im uopste ne rade pozicije pa tek kad sam se bolje zagledao videh da nesto ispod sija.
2 coss: Šta ćeš druže, igrala se deca...
Poqšao sam x puta sa tim da uradim toniranje ali mi nije uspelo, kao i sa plavim Motip-om...
Sad sam što je ovako, dok ne dođe kinta za lexus-e, 150 evrića su...
Dakle, zna li neko gde se mogu nabaviti specijalni sprejevi za farbanje shtopaljki? Video sam jedan auto kome su odradjene zadnje shtopaljke i izgleda xtra, belom je prefarbana zhuta ispod i efekat je Ne primecuje se da je u pitanju sprej sve dok se ne pridje na 30-ak cm, inache odaje utisak nekih after-market shtopaljki.
Prijatelj mi reche da u Novom Sadu ima neko ko to radi/uvozi, ali nije znao tachno ime...
O kakvim se sprejevima radi (na kojoj su bazi napravljeni), i gde se mogu nabaviti?
Thx unapred
Pozz =]
Sprej za stopaljke imas u firmi AS-COLOR iz Beograda, Ilije Djuricica 52,
tel 011/2511-314
U pitanju je Dupli-Color sprej od 150ml u bojama: crvena, zelena, plava
i oranz. Cena je 405,00 dinara po komadu.
Imaju i Magic-Light boju za sijalice, pakovanje 12ml u bojama: oranz, crvena, bela, i zelena. Cena: 260,00 dinara po komadu.
Evo kako sam to odradio, uz prethodno fino smirglanje, obavezan je plastic primer, ide u spreju, prvo se on nanese na stopaljke pa dok je jos vlazan /svez preko njega boja... u 2 sloja izgleda savrseno, a svetla se odlicno vide. Slikacu u mraku prvom prilikom, sto se bezbednsoti tice stavio sam i trece stop sa diodama, isteruje oci ljudima kad kocim
Ja sam prekjuce ofarbao svoje sstopaljke na CRX Motip plavom
bojom, na prvi pogled lepo izgleda, pressao sam tri puta i dobio
crnu boju, moje missljenje je da su stopovi dosta izgubili
na vidljivosti po danu, a ovih dana je velliki problem oko saobracajki
samo se zakucavaju, sa sam u toku jednog dana tj. juce
video bar pet zakucavanja, pa mi malo frka kad je sunce
a ja kocim po auto putu, tako da morad da dogradim neko
jasno stop svetlo.
Comment