Polica za jugica...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delija
    CBC Senator XXL
    • 29.08.2005
    • 310
    • NS
    • plavi auto

Polica za jugica...

Da li neko mozda zna gde bi mogla da se nabavi neka improvizovana polica za mesto ispred suvozaca ili mozda cak i za vrata?

p.s. Sa vozacke strane sam zbudzio nesto od zastitne kutije za mesto za kasetofon koju je matori dobio sa bivsom Samarom...
    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
  • Black Knight
    CBC Senator XXL
    • 13.10.2004
    • 2020
    • Novi Beograd, kicblo

pa mozda mozes da napravis, iz modeliras...pronadji na forumu Duchmana...mislim da ti on moze biti od pomoci
    Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Delija
      CBC Senator XXL
      • 29.08.2005
      • 310
      • NS
      • plavi auto

To mi dodje kao alternativno resenje (zahteva malo vise vremena, posto sam perfekcionista kad se dohvatim necega), al' sam ranije vidjao takva cuda, cini mi se Jugoplastika ili tako nekako da se zove firma koja je to pravila...
      Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

I ja to ceo zivot trazim, ne mogu vise da jurcam stvarcice po krivinama. Sad verovatno ima da se kupi, posto mislim da yugo in ima fabricki tu policu.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Delija
          CBC Senator XXL
          • 29.08.2005
          • 310
          • NS
          • plavi auto

Pa meni se ucinilo da sam na nekim fotkama video...

Hvala lepo, znaci da ipak potrazim po prodavnicama delova u NSu.
          Pitao sam u Vrscu, al' kazu da to skoro nisu videli.

Pih, jos jedna stvarcica mi treba, al' toga nema po prodavnicama , vec jedino da jurim na otpadu. Znaci onaj okvir kod poluge za podizanje sedista. Fali mi na suvozackom sedistu, a skaj se sve vise cepa.

p.s. Krelac od koga sam pazrio jugica je polomio skoro sve plasticno sto moze da se polomi u autu.

Comment

• Darko_NS
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2004
            • 557
            • Srpska Atina

probaj da nadjes ovakvu policu, dosta je prakticna, a sto je najbitnije
            ne smeta kolenima kada se sedi

Comment

• Danilo
              CBC Senator XXL
              • 02.10.2004
              • 908
              • Beograd, Dorcol

Yugo Koral In ima jako interesantne police ispod volana, suvozackog dela i ispod cent. stuba i oko menjaca, samo u jako ruznim bojama. Vozam u auto skoli jednog, pa sam primetio.

Moguce da ima na Bubnju da se nadje taj enterijer za novog Yuga, trebao sam ja danas da idem, ali sam juce prao motor pa izgleda da sam nam nakvasio razvodnik.

Sto se polica za vrata tice, to mozes sa nekog drugog auta, poseti otpade pa vidi, recimo, Opel Kaddet i Fiat Tipo imaju interesantne police na vratima.
              www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Moj "Zastava Jugo 55" (znaci ne Yugo Koral) iz 1986 je imao plasticne kutije na vratima koje su u sebi imale i mesto za zvucnik (skroz napred, a iza toga, celom duzinom je sila pregrada). Mozda ih nadjem negde ako treba, ali nisam siguran da su citavi.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Darko_NS
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2004
                  • 557
                  • Srpska Atina

Yugo Koral In ima jako interesantne police ispod volana, suvozackog dela i ispod cent. stuba i oko menjaca, samo u jako ruznim bojama. Vozam u auto skoli jednog, pa sam primetio.
                  jeste ali je lepo samo na oko suvozacka polica kod IN-a je suvise
                  ispupcena tako da za kolena mesta nema, kad se vozim u takvom uvek
                  moram sediste pomerati do kraja nazad. a i korisna povrsina za odlaganje
                  sitnica je jako mala tako da tesko sta moze stati unutra

Comment

• Delija
                    CBC Senator XXL
                    • 29.08.2005
                    • 310
                    • NS
                    • plavi auto

Urose, ako slucajno naletis na njih, odvoji ih negde sa strane...

@Darko_NS
                    Tako nesto mi treba, kao u tvom auticu, a gde da potrazim? Imas neku ideju?

Inace, bio sam na otpadu u Vrscu i nisu mi dali da skidam sa vrata automobila. Znaci mogu samo da se kupe cela vrata.

Comment

• Delija
                      CBC Senator XXL
                      • 29.08.2005
                      • 310
                      • NS
                      • plavi auto

E nesto je zezao forum sa MySQL-om pa mi je duplirao poruku...

Comment

Working...
                      X