Kao sto rekoh za i protiv? Ja konkretno imam na sva 4 tocka fabricke.Meni je to prihvatljivo zbog bacanja vode, blata i dr.
Zavesice na kolima DA ili NE?
Collapse
X
-
Re: Zastavice na kolima DA ili NE?
to je extra stvar,ali zbog izgleda ne bi ih stavio pa ne znam sta da odradjuju!mozda bih kad bih posao na neki reli tipa paris dakar!!uzmes providnu foliju i neko strucan da ti izlepi po pragovima i rubovima,i koliko toliko resen problem,a ne vidi se dodatak!!
-
-
Meni to izgleda bez veze, ali je više nego korisno na zadnjim točkovima. A za prednje, skoro da ne vidim potrebu.
Zimi kada poledi, to je muka!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Ja sam ih imao na Favoritu, samo zato sto su bile fabricke, ali je na njemu dosta visok zadnji branik pa i ne moze bez njih.
U principu sam protiv, pre svega iz estetskih razloga. A, ko voli i ima potrebu neka ih stavi.OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Re: Zavesice na kolima DA ili NE?
Eeee...ko nema Astru F, nezna koliko su potrebne vlasnicima ovih kola za prednje tockove
Zbog oblika, cak i sa fabrickim felnama i gumama Auto uvek bude glibav posle 30 minuta od pranja. Pogotovo za jesen, zimu i prolece ( malo li je).. Sutra cu bas da nabacim fotografiju sa fabrickim felnama ( ET 49 ) i fabrickom sirinom guma ( 70 % od 175 mm ). E sad, na takvo stanje ja sam imao do skoro Alu felne ( ET 35 ) i sirinom guma 60 od 185. Auto uvek izgledao kao da vozim reli ( a nesilazim sa puta
)
Comment
-
-
Meni se zavesice ne svidjaju,mozda na prednjim tockovima i to one male jedva uocljive...sa zavesicama auto malo vise trosi,ali zato ne prska...kad vidim pozadi zavesice na bilo kom autu asociraju me na onog starog fiata 1500,tkzv.pezejca i smuci mi se zivot
Comment
-
-
Te zavesice su valjda bile obavezne pre xy godina
A koliko znace - pa, krenemo na izlozbu oldtajmera, ustalo se u 6 da se auto uglanca, sve po protokolu, a autoput vlazan od kise koja je padala tu noc i baja se posle preticanja odmah vrati u desnu traku... Tacno da ga zapalis
Comment
-
-
To sam mrzeo kad sam bio mali, bilo mi ono bljak. Sada mi je super, ali neke diskretne u novom fazonu a ne one patosnice sto au se vukle po zemlji. Na nekim modelima danas cak auto lepse izgleda sa njima popunjenije dok opet nekima nisu bas dobar modni detaljAli u svakom slucaju sam za ako je ovaj noviji fazon plastike kao na preludu sa slike.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ja imam samo jednu na mojoj korsi (onakve kratke plasticne) druga je otpala. I razlika je primetna!! Uvek je auto sa strane gde nema zavesice duplo prljaviji nego na drugoj strani. Da nije tuning&styling fazon slazem se. Ali ovakve plasticne krace su sasvim ok, ne narusavaju izgled, a korisna je stvar. Samo ih nigde naci"Vozim 30km/h u trecoj i svi mi se ubacuju!! Ne daju mi da ubrzam!!!!!" :shock: :idea:
Comment
-
Comment