Extra stvar,imam ih na Nissanu fabricki na svim tockovima.Mnogo manje mi se prlja auto a i zimi znaci za one koji voze iza mene da im ne bacam rizlu.Imao sam ih i na Porscheu ali su mu tako odvratno stajale da sam ih skinuo i zapalio kako ne bi dosao u iskusenje da ih vratim.
zavesice mnogo znace,a sad to sho se tice estetike one kratke zavesice stoje sasvim lepo na kolima,mada u sushtini nije toliko bitna estetika ipak je to mali detalj vec svrha.
Originally posted by zoranbg
nemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Ja kad bi kupovao novi auto ili stari uvek bi dodao zavesice, posebno zimi vrse svoju
funkciju super. Evo vam primer na XC90 kako izgledaju vrata kad ih nema
upalo mi u oci i ja slikam ko Japanac a na mojem
veoma malo uprljano sa njima i to od najmanje rupe sa vodom i prljavstinom, da zimi kad je sneg i
ona brozga po Sloveniji ne govorim kako sam zadovoljan sa zavesicama.
Dodatno sam dao i nazad a kod narucivanja auta samo sam kupio
prednje. Cena original 14 Eura par. Sitnica ali pomaze auuuuuu. To je moj pogled na zavesice.
Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko Volvo for Life Lexus Forever
Ja sam skinuo sa Astre zavesice, i mogu da vam kazem da razlika i ne postoji. Uporedio sam 2-3 voznje po kisnom danu sa i bez njih, i meni to isto. Prljav auto onako, prljav ovako. Nijanse su u pitanju.
Svakako ovisi o modelu auta i kako su izveli blatobrane. Vidi gore na mojem modelu
koja razlika. Nebo i zemlja. Uvek uvek cu ih preporuciti jer kad jednom svi ti kamencici
izgrebu vrata nema pomoci ajmo sinko farbanje...a uhvatiti nijansu vrata sa ostalim nakon
par godina na suncu...e to moze samo dobar lakirer koji ima pravu masinu za mesanje.
Recimo Touareg nema plasticne rubove po blatobranima barem ovaj stariji model i
sav je izudaran po rubu od kamencica. Secam se starih Skoda sve su to imale tvornicki.
Najvece bogatstvo na ovom svetu je imati prijatelje...Familiju nemozemo birati...Ali prijatelje itekako... Branko Volvo for Life Lexus Forever
Comment