Meni otvori i pise unknown skidam preko dap-a
Vidju staylinga :lool:
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
mislim da je onaj teget u osnovi - siroti, svuda napljuvani Bentli kojeg je slavni Farina dizajnirao kad mu nije nesto bilo dobro.
inace ima na gornjim slikama nekih izivljavanja, mozda na ivici kica, ali mozda su prikladna.
zao mi je sto nisam imao cime da slikam kockastu Ladu na kojoj je pisalo pozadi "street racer". aj spojleri i sve (ko piletu sise) nego sto mu je izbacio drugu hromiranu izduvnu granu koja je u stvari - "dummy"! bilo hladno, vlazno vreme pa se isparenja videla samo iz one jedne, desne.blam!
.
Comment
-
-
Originally posted by SashaPre jedno mesec dana na misheluku se pojavila ova nakaza.......
Obratite paznju na "znacku" jooooooj kakvih likova ima...ovo i da je parodija nije smesno nego je tuzno,pravi svinjomobil!!!
Nagradno pitanje,na cijoj osnovi je odradjeno "OVO",mala pomoc,motor je iz nekog narodnjaka smesten pozadi,ali nije iz bube!?
vidite li neshto zajednichko ? zemljaci... svaka im chast
apsolutno podrzavam
Originally posted by glogiNe zelim nikoga da uvredim,ali ovakva vozila,sa ovakvim stylingom su najcesce sa podrucja RUod kojih savetujem da se drzite na distanci....
Comment
-
-
Cisto da znate,RU tablice nose i Indjija,Stara i Nova Pazova,Irig,mnogo sela u okolini...
Mogu i po brojevima da vam delimicno kazem odakle je koji auto.
Inace,ona crvena nakaza je iz Iriga,bilo neki dan na TV-u,ima motor od Golfa GTI-a,a ovaj Jugo sto nosi RU ja nikad nisam video u Rumi.U pitanju je neko selo,na znam tacno koje(mozda Pecinci,nisam siguran).
Ne volim generalizovanje u bilo kom obliku.Dileja imate svuda,pogledajte malo bolje...
Comment
-
-
Comment